poze dava festival the new age citadel
poze dava festival the new age citadel poze dava festival the new age citadel

DAVA Festival - The New Age Citadel

Mures , Sighisoara. Sâmbătă 8 Septembrie 2018 10:00 - Luni 10 Septembrie 2018
Mihai Viteazu nr. 96 / fosta fabrica de sticla

Categorii: Festivaluri

Pe durata a 2 zile, festivalul DAVA va reuni DJs de renume mondial, o atmosfera prietenoasa si o locatie unica: Sighisoara, un oras medieval spectaculos si recunoscut pretutindeni.

Festivalul DAVA este o poveste despre radacini, origini si drumul ce omul il parcurge in a-si regasi bucuria de a trai. Muzica electronica este elementul magic ce faciliteaza aceasta epopee a sinelui si te poarta intr-o noua dimensiune.

Pe durata a 2 zile, festivalul DAVA va reuni DJs de renume mondial, o atmosfera prietenoasa si o locatie unica: Sighisoara, un oras medieval spectaculos si recunoscut pretutindeni. Promite o prima editie spectaculoasa si inedita... dar mai bine sa va spunem ca va asteapta:
✅ 2 scene desprinse parca dintr-o alta lume: Magic Tunnel & Origins

✅ o zona de mancare si bautura, pe toate gusturile, pentru refacerea energiei

✅ camping si cazare GRATUITA... in limita disponibilitatii, desigur. Multe alte activitati vor fi organizate in perimetrul evenimentului.

✅ peste 30 de Djs nebuni de buni din Germania, Olanda, Marea Britanie, Italia, Slovenia, Franta si, desigur, Romania. De la muzica house si deep house, pana la minimal, progressive si techno, arstistii vor asigura buna dispozitie si un weekend memorabil!

✅ si nu in ultimul rand, un oras pur si simplu superb: Sighisoara, cetatea sa fiind locuita si in zilele noastre. (la cateva minute de mers cu masina fata de locatia evenimentului)

Primii artisti confirmati:
Stefano Noferini // Monkey Safari // 2000 and one // Artslaves // Marika // Alex Sharp // Brlee // Gabriel Ross // Kole // Victhor (live)

Mai multe detalii: https://davafestival.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 954

Eveniment postat de organizator

victor gavronschi

Adaugat in urma cu 766 zile, 09 Iul. 2018

Adaugat de DAVAFestival

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .