poze puterea acceptarii si eliberarea prin acceptare

Puterea Acceptării şi Eliberarea prin ACCEPTARE

Mures , Targu Mures. Marţi 21 Iunie 2016 18:00 - Marţi 21 Iunie 2016
Hotel Privo, str. Gheorghe Doja, nr. 27

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Puterea Acceptării şi Eliberarea prin ACCEPTARE – Conferinţă Târgu-Mureş

Acceptarea este un adevărat elixir spiritual. Prin acceptare, are loc o eliberare blândă şi spontană, o eliberare care anunţă transcenderea temniţei egotice. Prin acceptare, ceaţa confuziei se dizolvă.

Şi, nu. Acceptarea nu este un şablon. Dimpotrivă. Acceptarea este un factor concret, prin intermediul căruia călătorul spiritual se poate elibera de răzvrătirea interioară care nu îi permite să se scufunde conştient în Liniştea Primordială.

Răzvrătirea te uneşte cu elementul împotriva căruia te răzvrăteşti. Cât timp există răzvrătire, eliberarea nu se poate aşeza. Odată cu acceptarea, apare şi lipsa de luptă. A nu mai lupta împotriva iluziei. A lăsa viaţa în pace. A-i permite realităţii să fie.

Pentru o clipă, să nu încerci să schimbi nimic. Absolut nimic. Pentru o clipă. Tot ceea ce se poate schimba, este o temporalitate, aflată într-o continuă mişcare. Tot ceea ce este temporar, este relativ. A sosit clipa pentru întoarcerea la Permanent. La Unicul Sine, dincolo de orice idee, convingere, gând sau tehnică.

Mişcarea provine din Nemişcare. Orice formă se mişcă. Lumea manifestată se mişcă. Atunci când îi permiţi mişcării să se mişte, te scufunzi în Nemişcarea fără de care mişcarea nu ar putea exista. Aceasta nu este o invitaţie la înfrumuseţarea sau înălţarea formei. Nu există nicio destinaţie. Aceasta este o invitaţie la întoarcerea la Conştiinţa Pură, Fără De Formă. La Tine.

Forma care acceptă forma, în mod complet, se transpune în mod spontan în Ceea Ce Nu Are Formă, fără de care forma nu poate exista. Da, poate părea un joc de cuvinte, pe care mintea nu îl poate descifra. Însă, această călătorie nu se săvârşeşte prin intermediul minţii logice.

Nu este vorba despre a lucra la nivelul răzvrătirii. Este vorba despre sinele care întreţine răzvrătirea. Odată cu eliberarea de sinele care întreţine răzvrătirea, acceptarea are loc în mod firesc, fără absolut niciun efort şi fără nicio tactică.

Lupta împuterniceşte lupta. Căci focul arde doar dacă este întreţinut. La început, acceptarea poate părea atât suspectă, cât şi primejdioasă. Asta pentru că privirea călătorului spiritual este direcţionată către exterior. Acceptarea este o experienţă interioară. Pleacă din interior către exterior, nu invers.

Tainele acceptării sunt multe. Multe şi adânci. Puterea acceptării se transformă în virtute în inima celui ce o primeşte. Căci eliberarea provenită din acceptare, nu se poate aşeza cât timp călătorul spiritual nu acceptă acceptarea. Acceptând acceptarea, accepţi eliberarea.

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/puterea-acceptarii-conferinta-targu-mures/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 373

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 1342 zile, 15 Iun. 2016

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

Alte Evenimente din Targu Mures
targul apicol targu mures 2020

Targul Apicol Targu Mures 2020

Mures, Targu Mures. 22 Feb 2020 - 23 Feb 2020
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Mures, Targu Mures. Luni 17 Februarie 2020
stand up comedy dan badea amumor

Stand Up Comedy: Dan Badea - amUmor

Mures, Targu Mures. Marţi 25 Februarie 2020
florin piersic pur i simplu

Florin Piersic...Pur și simplu

Mures, Targu Mures. Luni 16 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .