poze expozitia nunta noastra editia a iii a la targu mures

Expozitia "Nunta noastra" editia a III-a la Targu Mures

Mures , Targu Mures. Vineri 22 Ianuarie 2010 16:00
Teatrul National

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Cea mai importanta expozitie dedicata mirilor, "Nunta Noastra", ajunsa la a treia editie, are loc si anul acesta la Targu Mures, in perioada 22-24 ianuarie, la Teatrul National.

La "Nunta Noastra" si-au anuntat participarea, pana in acest moment, nu mai putin de 48 de firme care activeaza in industria nuntilor din judetul Mures.

Inele de logodna, buchete pentru mireasa si nasa, verighete, rochii de mireasa, costume de mire, rochii de gala, aranjamente florale, baruri si sculpturi in gheata, limuzine, marturii, lumanari, sunt doar cateva din ingredientele care fac din "Nunta Noastra", locul ideal pentru pregatirea nuntii pe care fiecare o viseaza.

Mirii anului 2010 care vor calca pragul acestui eveniment au sansa de a castiga premii importante la Tombola vizitatorului. Este vorba despre un set de verighete oferite de Bijuteriile Sabion - partenerul principal al expozitiei, un week-end cu pensiune completa si SPA la Complexul President din Targu Mures, inchiriere de rochii de miresa, torturi si buchete de flori.

De asemenea, mirii care vin la expozitie vor avea ocazia sa traiasca in avanpremiera ziua nuntii, iar cei care au experimentat deja casatoria sa retraiasca acele momente. Toate cuplurile vor primi "certificate de miri pentru o zi".

Vineri, 22 ianuarie 2010, cu incepere de la ora 16, in spatiul expozitional, cuplurile sunt invitate la o sedinta foto si de grafica. Deoarece reusita unei nunti se datoreaza in mare masura meniului de nunta, restaurante importante din Targu Mures au fost invitate sa participe la expozitia de arta culinara cu meniuri de nunta combinata cu o degustare de vinuri, ce va avea loc in cadrul expozitiei NUNTA NOASTRA, sambata, 23 ianuarie 2010, ora 10.

Sambata, 23 ianuarie, pe un catwalk special amenajat , va fi organizata o prezentare de rochii de mireasa, rochii de seara si costume de mire. Show-ul va fi completat cu momente de muzica si dans. Pentru ca machiajul si coafura, ii intregesc miresei imaginea de printesa din ziua nuntii, stylisti de marca din Targu Mures vor participa la concursul - demonstratie de hairstyle si make-up, ce va avea loc in cadrul expozitiei "Nunta Noastra", duminica, 24 ianuarie, ora 11.30. Care sunt coafura si machiajul cele mai reusite, prezentate in expozitie, vor stabili cei care viziteaza site-ul www.nuntanoastra.com, si care isi vor da votul in acest sens.

sursa: www.citynews.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1489
marcel s

Adaugat in urma cu 5187 zile, 15 Ian. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
festivalul luminii la targu mure

Festivalul Luminii la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Sâmbătă 11 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .