poze freedom blues festival targu mures

Freedom Blues Festival - Targu Mures

Mures , Targu Mures. Vineri 4 Noiembrie 2016 21:00 - Sâmbătă 5 Noiembrie 2016

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

BLUES-UL este la ora actuală unul dintre genurile cele mai populare din lume, existând pe plan mondial peste 40.000 de festivaluri, iar audiența acestora poate ajunge la nivelul unui stadion așa cum este cazul Crossroads Guitar Festival inițiat și organizat sub coordonarea celebrului chitarist britanic ERIC CLAPTON.

DESPRE FESTIVAL


INTERNATIONAL FREEDOM BLUES FESTIVAL TG. MUREȘ 2016 este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la bază bluesul sau care sunt create sub influența acestui gen foarte popular. Va dura 2 zile , cuprinzând 5 recitaluri , scopul acestui eveniment fiind acela de a aduna laolaltă publicul din Mureș care a venit de-a lungul timpului la diverse concerte de blues și rockabilly.

DESPRE PUBLIC
Publicul de blues este majoritar în zona 25-45 de ani , având ascendent majoritar în rock și folk dar regăsindu-se și în zona de jazz, mai ales în iubitorii de jazz-rock. Este un public activ în majoritate , fiind în categoria clasei cu educație , în procent de 35-40%, statistic vorbind, regăsindu-se în zona cu studii superioare. Publicul la concertele de blues, jazz și rock nu ține cont de comunitatea din care face parte, întâlnindu-se firesc atât români cât și maghiari într-o formă naturală și civilizată de spectacol de calitate.

PROGRAM
Vineri 4 Noiembrie 2016
Storytellers Acoustic Blues Experience (RO)
Barna Pély (HU)
Foxy Lady Band (RO)

Sâmbătă 5 Noiembrie 2016
Rareș Totu featuring Dean Bowmann (RO - USA)
Ferenczi György & RackaJam (HU)
Cherry (RO)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Targu Mures
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2220 zile, 29 Oct. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .