poze high jet 180degrade

HIGH JET @ 180degrade

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 7 Septembrie 2013 22:00
Piața Trandafirilor nr. 53

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

180 aduce în premieră în Târgu-Mureș duo-ul HIGH JET în cadrul celui de-al treilea și totodată ultimul volum al seriei Retrospective începută la finele lunii iulie. Duo-ului i se alătură DJ Sauce, ADDO, WRK, Horea Piper, Scopter, dar și Statistics, toți fiind cunoscuți în special pe plan local.

Evenimentul se va desfășura în aer liber pe data de 7 septembrie, în gangul localului The Backstage situat în centrul orașului Târgu-Mureș.

HIGH JET (BUC) - cunoscuți în special pentru colaborările cu cei de la CTC, Eusebio și Waar, au avut de-a lungul aniilor prestații impecabile la evenimente majore pe plan național, având ocazia de a deschide pentru greii muzicii de bass, Kode 9.

https://www.facebook.com/dahighjet
https://soundcloud.com/highjet

SAUCE - fiind membru Downsound, dar și Facem Records, a avut ocazia să pună muzică în cele mai tari locuri și la cele mai tari evenimente din țară.

https://www.facebook.com/DJSauceee
https://soundcloud.com/sauce-facem-records

WRK - membru fondator al LBC kru și responsabil pentru organizarea seriei de evenimente “Fundamental Breakz” ce a adus pe la începutul anilor 2000 pe aceste meleaguri ritmurile rupte și vibrațiile pozitive ale unor genuri precum future garage, 2step, dub, a avut ocazia să împartă scena de-a lungul timpului cu artiști de renume mondial precum Mala, dar a activat și la evenimente și festivale importante pe plan național, cel mai recent fiind Electric Castle unde a avut unul dintre cele mai reușite seturi ale serii.

https://soundcloud.com/wrkoflbc

ADDO - un adevărat pionier, Addo a prestat de-a lungul aniilor la evenimente importante pe plan național și local împărțind pupitrul cu artiști consacrați din domeniu. Seturile sale pun în mișcare până și pe cel mai sceptic ascultător cuprinzând genuri precum deep house, tech-house, techno.

https://soundcloud.com/addo
https://www.facebook.com/addotricktrack

HOREA PIPER & SCOPTER - cunoscuți în special pe plan local, Horea Piper și Scopter sunt gata să mulțumească și pe cei mai pretențioși ascultători pe 7 septembrie.

https://soundcloud.com/horea-piper
https://soundcloud.com/scopter

STATISTICS - având o perspectivă absolut subiectivă asupra muzicii electronice, el îmbină genuri precum: garage, broken beats, 2step, experimental bass, techno și jungle.

https://soundcloud.com/statistics-official
https://www.facebook.com/statisticsofficial

Biletele în avans sunt disponibile într-un număr limitat și în exclusivitate la The Backstage. Prețul unui bilet în avans este de 10 lei, respectiv 15 lei în noaptea evenimentului.

Sunt puse în vânzare și 20 de bilete pentru persoanele cu vârste cuprinse între 16 - 18 ani, după epuizarea acestor bilete persoanele care nu au împlinit 18 ani urmând să nu mai aibă acces la eveniment.

P.S.: Pentru a lua prin surprindere eventuala temperatură scazută, nu vă uitați acasă hanoracul sau geaca de toamnă!

RSVP: https://www.facebook.com/events/409298705841199/

DESPRE 180:

180 este un brand organizator de evenimente, avându-și originile în orașul Târgu-Mureș. Vorbim despre un proiect ambițios, născut la inițiativa lui Statistics din pasiunea pentru muzică și nightlife. În momentul de față evenimentele aflate sub edgida 180 se află pe plan local, urmând o extindere în viitorul apropiat.

DETALII:

Data: Sâmbătă, 7 Septembrie 2013
Ora: 22:00

Locația: The Backstage (Târgu Mureș)

Adresa: Piața Trandafirilor, nr.53

PARTENERI MEDIA: Șapte Seri, getlokal.ro, anyplace.ro, inoras.ro, sekazone.ro, nights.ro, feeder.ro, musicaddict.ro, highsound.ro, sofresh.ro, djsets.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/409298705841199/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 681

Eveniment postat de organizator

sarac sergiu

Adaugat in urma cu 2531 zile, 05 Sep. 2013

Adaugat de 180degrade

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .