poze dirtybeats showcase w andrei ticau club wave durau 12 04

Dirtybeats Showcase w/ Andrei Ticau @ Club WAVE (Durau) / 12.04

Neamt , Durau. Sâmbătă 12 Aprilie 2014 22:00 - Duminică 13 Aprilie 2014
Statiunea Durau Hotel Bistrita

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

www.facebook.com/djandreiticau

Sambata 12 Aprilie, ora 22:00 - Dirtybeats Showcase with Andrei Ticau

La numai 17 ani , Andrei Ticau deja se poate lauda cu numeroase prezente in locatii din Romania (Prive Club Bucuresti, XS Iasi, Queens Iasi, Milano Caffe Club Iasi, Royal Class Tg Neamt, Music Arena Galati, Vogue Club Pascani, Club Wave Durau (unde este si rezident), etc) cat si in UK cel mai important eveniment fiind cel din renumitul club londonez PACHA (ianuarie 2013).

A debutat la radiourile de specialitate: Ibiza Global Radio, Vibe FM, Radio DEEA , Dance FM, Moodytech seturile sale fiind bine primate de public, devenind un invitat periodic al radiourilor respective. Este realizatorul propriului radio show de muzica electronica – “Dirtybeats Showcase”

A mixat alaturi de artisti ca: Warren East (Ministry Of Sound, The EGG, Pacha London) , Egal 3/Vid (Memoria Recordings), Digital Acrobatics (UK), Ryan Funksta (UK), Duncan Milles (UK), James McLaughlin (resident Space Ibiza), (Johnny T (DirtyDubbin London, Dirty Beats Romania), Caval (Romania), etc.

Este castigatorului ultimei editii Night Music DJ CONTEST, dupa ce in editiile anterioare a urcat progresiv si sigur. A concurat de fiecare data cu alti arstisti mult mai experimentati, fiind cel mai tanar participant!

In domeniul productie, in vara anului 2012 reuseste sa scoata primul sau material discografic la label-ul romanesc Minizone Records avand un imens success pentru varsta si experienta sa ca si producator, clasandu-se in top10. Au urmat si alte productii semnate cu alte case de discuri in acest moment concentrandu-se pe o serie de remixuri pentru diversi artisti deja consacrati!

Andrei promite ca va fi unul dintre DJ-ii romani care ne va incanta pe viitor si care merita sa-i urmarim evolutia pe scena clubbingului autohton. "Este un tanar ambitios si talentat. In timp ce alti tineri de varsta lui sunt preocupati de jocuri, distractii, si alte activitati specific varstei, Andrei si-a concentrat energia spre muzica. Este de apreciat seriozitatea de care da dovada si timpul pe care si-l dedica acestei activitati. Sper din tot sufletul ca acest “copil” sa ajunga acolo unde merita – in topul artistilor romani si de ce nu mai sus! In conditiile in care altii sunt sustinuti puternic de agentii, case de discuri si trusturi media, este impresionant unde a ajuns prin munca sa proprie, sprijinit si sustinut numai de familie. Noi am fost uimiti de cat de matur pare si cat de serios este in ceea ce face” – Leslie (UK Promoter PACHA London)

Club WAVE Durau Neamt - Rezervari: 0723 422 337

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1400733890201022/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1870

Eveniment postat de organizator

andrei ticau

Adaugat in urma cu 3730 zile, 09 Apr. 2014

Adaugat de andrewttt

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 44

  • Ai ceva de zis?

    .