poze psych k basic workshop
poze psych k basic workshop poze psych k basic workshop

PSYCH-K® Basic Workshop

Neamt , Piatra Neamt. Vineri 4 August 2017 09:00 - Duminică 6 August 2017
Central Plaza Hotel (sala Baroque), Piaţa Petrodava, nr. 1-3

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

TEMA GENERALĂ: Dezvoltare personală, spirituală și profesională

Despre Organizator: Cine sunt și cu ce mă ocup?
Numele meu este Bogdan Urziceanu și sunt facilitator PSYCH-K®. Momentan lucrez cu o varietate largă de clienți din România. Între aceștia se numără atât antreprenori privați și companii, cât și oameni obișnuiți care doresc să își atingă maximul potențial în domeniul dorit de aceștia. Scopul meu legat de România este cel de a dezvolta PSYCH-K®-ul în țara mea natală, întrucât acesta reprezintă o unealtă cu totul și cu totul revoluționară și eficientă în ceea ce privește dezvoltarea personală, spirituală și profesională.

Cine este Instructorul?
Numele instructoarei care va tine Workshopul PSYCH-K® Basic este Cazzie Dare (http://yearning4learning.co.uk/about-cazzie/ ; https://www.youtube.com/watch?v=A0XFhbGHInM ; https://www.youtube.com/watch?v=ydsAJYFWr2g ). Cazzie este instructor certificat PSYCH-K® și facilitator PSYCH-K®, aceasta activând atât în Țara Galilor – țara sa natală -, cât și international.

Ce este PSYCH-K®?
PSYCH-K® reprezintă un ansamblu de tehnici eficiente și eficace care au fost concepute și dezvoltate în SUA și care ajută pe oricine să-și îndeplinească un scop dorit, prin atingerea maximului potențial al persoanei în cauză.
PSYCH-K® reprezintă o abordare care asigură congruența dintre dorințele dumneavoastră și demersurile pe care le întreprindeți.
PSYCH-K® constituie un proces non-invaziv și interactiv care și-a dovedit succesul de peste 25 de ani.
PSYCH-K® constă într-un proces simplu, dar puternic, de schimbare a convingerilor limitative aflate la nivelul subconștientului.

PSYCH-K® este un amestec unic de ”unelte de schimbare” variate - unele contemporane, altele antice – derivate atât din cercetările contemporane ale neuroștiinței, precum și din antica înțelepciune care are ca obiect legătura corp-minte.

PSYCH-K® reprezintă o abordare inovatoare care facilitează schimbările la nivelul subconștientului, locul în care cel puțin 95% din conștiința noastră operează.

PSYCH-K® constituie un proces care transcende metodele standard de vizualizare, repetare a afirmațiilor, putere a dorinței sau gândire pozitivă, având eficacitate în special în zone precum schimbările comportamentale, wellness și reducerea stresului.
Mai multe informații pe www.psych-k.com / www.properact.com (lb. Română)

Care este aria de aplicabilitate a PSYCH-K®?
Cele mai întâlnite aplicații sunt următoarele:
Eliberarea de frici și fobii
Îmbunătățirea siguranței și respectului de sine
Creșterea profitabilității unei afaceri
Creșterea rezistenței și a anduranței
Creșterea performanțelor la locul de muncă
Creșterea performanțelor sportive
Scăderea greutății corporale
Eliberarea de stres
Accelerarea proceselor de vindecare
Îmbunătățirea sănătății mentale
Îmbunătățirea relațiilor de afaceri
Îmbunătățirea relațiilor de familie
Îmbunătățirea relațiilor de dragoste
Atragerea diferitor oportunități
etc.

Cui îi este adresat PSYCH-K® ?
PSYCH-K® este destinat absolut tuturor oamenilor care vor să își depășească limitele autoimpuse sau impuse de alții. PSYCH-K® se adresează oamenilor secolului XXI, deci oamenilor care au timpul limitat și care nu au, așadar, timpul fizic necesar sesiunilor lungi de meditație sau de repetare cu frecvență necontenită a unui număr de diverse afirmații destinate evoluției pe diverse planuri. Tehnicile și procesele PSYCH-K® au o durată foarte scurtă de lucru, dar extrem de lungă a menținerii rezultatelor pozitive. Acest lucru este posibil deoarece PSYCH-K® operează la nivelul subconștientului, deci la acel nivel la care se stochează toate convingerile și percepțiile noastre care fie ne ajută să performăm mai bine în viață, fie ne limitează.

Ce învățăm?
În cadrul acestui workshop se studiază tehnicile elementare PSYCH-K®, aplicabile atât propriei persoane, cât și altora. În cele trei zile de training se studiază atât teoretic, dar mai ales PRACTIC cele mai bune metode de a crea afirmații, de a le testa, dar mai ales de a le echilibra și de a le adopta și integra vieții noastre.

În ce limbă comunicăm?
Cazzie va preda în limba engleză. Traducerea în limba română se va face pe loc, iar toate materialele de curs primite vor avea traducerea lor în limba română. Eu sunt foarte familiarizat cu absolut toate aspectele abordate, deci pot oferi oricând explicații suplimentare legate de orice lucru neclar pentru oricare dintre participanți.

Când și unde ?
Workshopul PSYCH-K® Basic se desfășoară în datele de 4, 5 și 6 August (Vineri, Sâmbătă, Duminică) 2017 la Hotel Central Plaza Piatra Neamț, Sala Baroque. Orele de desfășurare efectivă sunt după cum urmează: Vineri: 09:30 – 18:00, Sâmbătă: 09:00 – 17:00 și Duminică: 09:00 – 16:00 aici incluzând o pauză de masă și mai multe pauze de cafea și gustări.

Cât costă ?
Prețul este de 350 Euro, plătibil în lei (cca. 1600 lei), la cursul BNR. Pentru plata integrală sau depunerea acontului (max. 50% din sumă) mă puteți contacta la tel 0766 33 44 94 / b.urziceanu@gmail.com. Menționez că am reușit să negociez un preț excelent pentru România, întrucât Cazzie Dare este un instructor PSYCH-K® foarte solicitat, tariful acesteia fiind unul de 350 Lire în UK (http://yearning4learning.co.uk/workshops-events/basic-workshops-2/ ).

Cum mă înscriu?
Înscrierea se face pe bază de e-mail – b.urziceanu@gmail.com sau la tel. 0766 33 44 94.

Pret bilet: 1600 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1052

Eveniment postat de organizator

bogdan urziceanu

Adaugat in urma cu 1099 zile, 04 Iul. 2017

Adaugat de b.urziceanu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Piatra Neamt
expo sanatate din natura pavilionul expozi ional piatra neam

Expo Sănătate din Natură - Pavilionul Expozițional Piatra Neamț

Neamt, Piatra Neamt. 9 Iul 2020 - 12 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .