poze  galleria mall piatra neamt se deschide la inceputul lui septembrie

Galleria Mall Piatra Neamţ se deschide la începutul lui septembrie

Neamt , Piatra Neamt. Vineri 4 Septembrie 2009 09:00
bulevardul General Dăscălescu

Categorii: Inaugurari

O lună de zile îi mai desparte pe locuitorii municipiului Piatra Neamţ de inaugurarea celui mai mare complex comercial realizat vreodată în oraş: Galleria Mall, dezvoltat de firma Globe Trade Center (GTC) în colaborare cu Aura Europe. Conceput ca fiind al treilea mall din România în cadrul unui lanţ internaţional de centre comerciale dezvoltate de GTC în Europa Centrală şi de Sud-Est, Mall-ul Galleria din Piatra Neamţ se desfăşoară pe o suprafaţă de 1,8 hectare, va fi structurat pe două niveluri iar construcţia propriu-zisă totalizează 13.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă. Schema mall-ului include o parcare cu 200 de locuri, parterul va găzdui un supermarket, iar la primul etaj va fi dezvoltat un magazin de electrocasnice.

vLucrările au fost începute acum un an de zile, pe terenul situat în bulevardul General Dăscălescu, valoarea totală a investiţiei fiind de peste 20 de milioane de euro. Mall-ul va fi uşor accesibil localnicilor cât şi turiştilor, atât dinspre centrul oraşului cât şi dinspre Bacău. În vara acestui an, amenajarea spaţiilor din Galleria Mall Piatra Neamţ a intrat pe ultima sută de metri. Proiectul a evoluat rapid, astfel că din 20 iulie, chiriaşii mall-ului Galleria Piatra Neamţ au demarat lucrările de amenajare a spaţiilor comerciale programate a se dezvălui publicului larg pe 4 septembrie 2009, în cadrul evenimentului de inaugurare.

Păstrând standardul înalt de calitate al celorlalte centre comerciale deschise în România, Galleria Mall vine în întâmpinarea locuitorilor din Piatra Neamţ cu o varietate de brand-uri: Tom Tailor, Deichman, Orsay, Takko, House of Art, Fox, Tina R, Penny Market, Markam Fashion, Mondex sau Jolidon. În incinta Galleria Piatra Neamţ se va regăsi şi numele Tekzen, unul dintre cei mai mari retaleri turci de bricolaj, cu peste 30 de magazine operaţionale care pun în vânzare o gamă de peste 50.000 de produse. În afara faptului că centrul comercial va oferi un mix variat de cumpărături dar şi de distracţie, Mall-ul Galleria va asigura în oraşul Piatra Neamţ peste 200 de locuri de muncă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1002
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3987 zile, 07 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Piatra Neamt
expo sanatate din natura pavilionul expozi ional piatra neam

Expo Sănătate din Natură - Pavilionul Expozițional Piatra Neamț

Neamt, Piatra Neamt. 9 Iul 2020 - 12 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .