poze festival caracal aniversare romanati 520 de ani

Festival Caracal- ANIVERSARE ROMANATI-520 de ani

Olt , Caracal. Vineri 29 Iulie 2016 10:00 - Duminică 31 Iulie 2016
Centrul Orasului

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

ANIVERSAREA ROMANAȚI - 520 DE ANI, aduce la Caracal un week-end plin de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie!


Te așteptăm în perioada 29 iulie 2016 – 31 iulie 2016 la Festivalul dedicat ANIVERSĂRII ROMANAȚI - 520 DE ANI, să sărbătorim întreg Caracalul.
Fostul Județ din Regatul Romăniei, Romanați, a reprezentat portretul României Interbelice. Teritoriul Romanați era divizat în anul 1930 în : Caracal, ce reprezenta și Reședința de Județ, Corabia și Balș. Istoria județului a demostrat faptul că în acest spațiu a existat o viață socială și culturală deosebită. Județul Romanați a fost desfințat în mod abuziv în anul 1950, iar în anul 1989 a fost cerută reînființare județtului, însă cererea nu s-a concretizat.
Consiliul Local al Municipiului Caracal, Primăria Muncipiului Caracal și Autentic Events propune tututor locuitorilor și nu numai un festival încărcat de nostalgie, dar și de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.
Vă promitem un week-end plin de distracție! Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.
Spectacole de excepție în fiecare seară cu Puya, Dj.Project, regal de folclor alaturi de Constantin Enceanu, Cristina Ghiuvelescu, Nina si Nicu Spanu și mulți, multi alții!
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!


Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/festival-caracal-aniversare-romanati-520-de-ani/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1412 zile, 20 Iul. 2016

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

  • Ai ceva de zis?

    .