poze stand up comedy bals 17 iulie 2020

Stand-Up Comedy Bals 17 Iulie 2020

Olt , Slatina. Vineri 17 Iulie 2020 20:30 - Vineri 17 Iulie 2020
Zen Time Blas

Categorii: Stand Up Comedy , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 50/150

Stand-Up la Bals

Vineri, 17 Iulie 2020 va asteptam la Zen Time din Bals sa radeti cu pofta la un spectacol de Stand-Up Comedy sustinut de Cristian Dumitru, Ana-Maria Calita si George Bonea.

Rezervari si alte informatii la: 0760.601.197

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot in finala.

George Bonea: Este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Rezervari si alte informatii la: 0760.601.197

Mai multe detalii: http://www.standupcomedylive.ro/standup-comedy-bals-17-iulie-2020/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 671

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 1357 zile, 10 Iul. 2020

Adaugat de cristiandumitru

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 721

  • Ai ceva de zis?

    .