poze targ in domeniul agriculturii
poze targ in domeniul agriculturii poze targ in domeniul agriculturii

Targ in domeniul Agriculturii

Olt , Slatina. Vineri 5 Octombrie 2012 10:00 - Duminică 7 Octombrie 2012
Stadionul 1 Mai Slatina

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 50/70

Targul din domeniul agriculturii este cel de-al patrulea eveniment de acest gen organizat in cadrul unui proiect implementat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania Bulgaria. Evenimentul va fi organizat la Slatina in perioada 5-7 octombrie 2012 pe platforma de la Stadionul 1 Mai. Veti avea la dispozitie un stand expozotoinal, echipat corespunzator si promovare prin intermediul cataloagelor de promovare publicate pentru promovarea evenimentului. Nu sunt percepute taxe de participare sau de publicitate, toate serviciile fiind gratuite si costurile sunt suportate de organizatori.

CCMP EUROPROJECT SLATINA vă invită să prezentați oferta de produse și servicii a firmei Dumneavoastră în cadrul TÂRGULUI DE COPERARE TRANSFRONTALIERĂ îN DOMENIUL AGRICULTURII.
Prima Editie a Târgurilor de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria, în domeniul Agriculturii, organizat in perioada 05-07 octombrie, la Slatina vă oferă posibilitatea de promovare si dezvoltare a afacerii dumneavoastră atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional in mod gratuit, nefiind percepute taxe de participare pentru expozanţi.
În cadrul Târgului de Agricultură va fi prezentată o serie largă de produse şi servicii oferite de importatori și dealeri autorizați de mașini, utilaje și echipamente agricole, producători și distribuitori de echipamente zootehnice, producători, importatori și distribuitori de semințe, pesticide, furaje şi nutrețuri, servicii în agricultură, pielarie, olarit, legumicultura, florarii, peste, fermieri etc.
Pentru mai multe informatii, persoana de contact Crina Jurj, tel 0744.77.03.98

Mai multe detalii: http://cbcfairs.ro/ro

Pret bilet: Nu sunt pe

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 958

Eveniment postat de organizator

crina

Adaugat in urma cu 4230 zile, 19 Sep. 2012

Adaugat de crina.jurj

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .