poze targul cu bunatati

Targul cu Bunatati

Prahova , Campina. Vineri 8 Aprilie 2011 10:00 - Duminică 10 Aprilie 2011
Zona "la soldat"

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

TARG DE PRODUSE TRADITIONALE ROMANESTI SI MESTESUGARESTI

Coşurile vor fi încărcate de brânzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie şi porc de la Lăpuşel, cozonaci, prăjituri şi plăcinte de la Şomcuta, păstrăv gătit în fel si chip, premiatul magiun de Topoloveni, gemuri şi dulceţuri braşovene, sucuri naturale de la Valea Mare, miere, vin şi palincă de Zalău, vestita turtă dulce din Bascov, pască, pâine şi pogăcele de tot felul.

Nu puteam să îi lăsăm acasă pe meşteşugarii băimăreni care împletesc şi olăresc cu atâta maiestrie lucruri de trebuinţă caselor de gospodari, bucovinenii care încondeiază ouă sau care picteaza minunat icoane pe sticlă, dar şi cei care ţes iile de Breaza şi costumele populare din Corund.

Ne-au sprijinit cu detaliile organizatorice Primăria Oraşului Sinaia şi Primăria Municipiului Câmpina, alături de Consiliul Local Câmpina, iar parteneriatul cu Asociaţia producătorilor de produse tradiţionale Sălaj ne va aduce producătorii adevaraţi şi în viitoarele ediţii. Galeria real ne este partener în organizarea la Ploieşti, incepând cu această ediţie, lună de lună, a târgului de produse tradiţionale româneşti şi meşteşugăreşti - „Târgul cu bunătăţi”.

Cu sprijinul: Primăriei Oraşului Sinaia, Primăriei Municipiului Câmpina, Asociaţia Producătorilor Tradiţionali din Sălaj, galeriareal
Parteneri: Banc Post, Raiffeisen Bank, Fragetico Group
Parteneri media: Kiss FM, Magic FM, Best FM, Radio Prahova, Adevarul de Seara, Ziarul Prahova, Valea Prahovei TV, Prahova TV, www.prahovabusiness.ro, www.ploiestiul.ro, www.campinaph.ro, www.e-prahova.ro

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/#!/targulcubunatati

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1163

Eveniment postat de organizator

targul cu bunatati

Adaugat in urma cu 4773 zile, 25 Mar. 2011

Adaugat de TARGUL CU BUNATATI

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .