poze campionatul de fashion stil pentru pasionatele de cumparaturi of

Campionatul de Fashion&Stil pentru pasionatele de cumpărături, of

Prahova , Ploiesti. Vineri 4 Iulie 2014 - Duminică 6 Iulie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Jocuri si Concursuri

Ploiești Shopping City organizează în perioada 4-6 iulie Super Sale Weekend, eveniment ce marchează începutul sezonului reducerilor de vară.

Vizitatorii celui mai important centru comercial din județul Prahova vor avea parte de 3 zile de reduceri, promoții, discounturi și oferte speciale la produsele magazinelor participante.În plus, Ploiești Shopping City organizează și Campionatul de Fashion&Stil, dedicat tuturor pasionatelor de cumpărături. Astfel, participantele sunt invitate să ia parte la o competiție inedită care aduce cu sine distractie, premii surpriză, vouchere de cumpărături și marele premiu: o ţinută în valoare de 1.000 lei.
Toţi cei care vin de Super Sale Weekend în Ploiești Shopping City vor beneficia de oferte speciale și de reduceri extra, valabile doar în perioada 4-6 iulie exclusiv în Ploieşti Shopping City. Printre magazinele cu oferte speciale se numără: Benvenuti, Otter, Gatta, Bam boo, Musse, Poema, Centrul profesional de copiat chei, Vodafone, Optica Express, Max, Steilmann, Zoomania, Gymboland, Various Brands, Mizar, Carrefour şi Coccodrillo.
Mai mult, cei mai norocoşi vizitatori ce fac cumpărături în această perioadă vor fi răsfățati cu premii surpriză oferite de partenerii concursului, vor putea asista la demonstraţii ale sălilor de fitness şi ale cluburilor sportive, iar doamnele se vor bucura de sesiuni gratuite de make up la standurile Sensiblu, Douglas, Yves Rocher şi Marionnaud.
Pentru a putea participa la Campionatul de Fashion&Stil, concurentele trebuie să se înscrie în concurs până vineri, 4 iulie, completând formularul de pe site-ul Ploiești Shopping City: http://ploiestishoppingcity.ro/formular/.
În cursa pentru premiile competiției, vor avea loc 4 probe: alergare pe tocuri, alcătuirea de look-uri vestimentare din 5 piese pe diverse teme, defilarea pe catwalk unde participantele ne vor arăta ce înseamnă atitudinea şi, proba finală, în cadrul căreia pasionatele de cumpărături vor demonstra câte detalii cunosc despre Ploiești Shopping City.
Campionatul de Fashion&Stil va avea loc sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 18:00. Marele premiu constă într-o ținută în valoare de 1000 de lei. Locul al doilea, va primi 10 vouchere de cumpărături de câte 30 de lei fiecare. Participanta care se va clasa pe locul al treilea va primi 5 vouchere de 30 de lei fiecare.
În timp ce doamnele și domnișoarele iau parte la competiția dedicată shoppingului sau profită de ofertele pregătite de magazine cu ocazia Super Sale Weekend, domnii sunt invitați să vizioneze meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal pe un ecran gigantic de 12 mp, amplasat pe terasa Ploieşti Shopping City. În plus, aceștia vor putea participa la Campionatul de Băut Bere, la quiz-uri, la concursul care va desemna “cei mai gălăgioși suporteri” sau la competiții de întreceri cu mingea. Totodată, bărbații care vor trece pragul centrului comercial sunt invitați în zona de distracție în care își vor putea exersa talentul la sport și la jocurile video.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 607
Cuvinte cheie: Ploiesti
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3007 zile, 03 Iul. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .