poze fshion beauty corner cu carmen negoita

Fshion & Beauty Corner cu Carmen Negoita

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 26 Martie 2016 16:00 - Sâmbătă 26 Martie 2016
Ploiesti Shopping City

Categorii: Alte Evenimente

Carmen Negoita vine la cel de-al doilea weekend „Fashion & Beauty Corner”, in Ploiesti Shopping City

Pe 26 si 27 martie, intre orele 12 si 18, Ploiesti Shopping City isi asteapta vizitatorii la cel de-al doilea weekend marca Fashion & Beauty Corner din acest sezon. Peste 3.200 de cadouri, sfaturi de stil oferite de bloggerita Carmen Negoita, prezentari de moda, machiaj si hairstyling gratuit, toate acestea ii asteapta pe cei ce trec pragul celui mai important centru comercial din judetul Prahova in acest weekend. Surprizele pregatite cu aceasta ocazie vor fi dedicate atat celor mari, cat si celor mici.

Invitatul special al evenimentului este nimeni alta decat Carmen Negoita, una dintre cele mai de succes bloggerite de lifestyle &fashion din Romania si, totodata, imaginea Ploiesti Shopping City in acest sezon. Dupa succesul impresionant de care s-a bucurat la Milan Fashion Week, cand tinutele sale au fost vanate de cei mai cunoscuti fotografi de street-style din lume si a aparut in editiile internationale ale revistelor Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire, Harper’s Bazaar, vedeta vine in Ploiesti Shopping City pentru a oferi sfaturi de stil si pentru a vorbi despre ultimele tendinte ale sezonului. In plus, bloggerita va oferi o sedinta de styling personal unui norocos castigator al concursului „O ora cu stilistul personal preferat”,ce va fi organizat pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

„Sunt foarte incantata ca in acest weekend o sa fiu prezenta la Fashion & Beauty Corner in Ploiesti Shopping City si ii astept pe toti cei pasionati de moda sa dezbatem impreuna tendintele sezonului si sa discutam despre articolele ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste primavara aceasta. Ploiesti Shopping City este un brand foarte drag mie, aflandu-ma deja la a doua colaborare cu centrul comercial si ma bucur tare mult sa vad interesul crescut al prahovenilor si nu numai pentru moda si frumusete.”, a declarat Carmen Negoita.

Carmen Negoita va fi prezenta in Ploiesti Shopping City la Fashion & Beauty Corner, sambata, incepand cu orele 16:00.

In plus, in cele doua zile, invitatele se vor putea bucura de sedinte gratuite de make-up oferite de Green Beauty Salon, Atelierele Ilbah sau hairstyling oferite de The Nest Project si vor putea beneficia de sesiuni foto gratuite realizate de cunoscutul Vlad Creteanu. Cele mai indraznete invitate isi vor putea face tatuaje realizate, in mod gratuit, de Infinity Tattoos. Iar pentru a sti care sunt piesele „must have” care trebuie sa se regaseasca in garderoba personala, invitatele vor putea asista la prezentari de moda oferite de brandurile Koton, LC Waikiki, Colin’s, Poema, Coco, Mizar, Steilmann, Intersport si Dodi .

Nici micutii vizitatori nu au fost uitati, acestia putand participa gratuit la un atelier de creativitate, organizat de Oaia Primordiala, si savura alaturi de cei mari inghetata oferita de Magnum. Suprizele nu se opresc insa aici. Pentru ca intreaga experienta sa fie incununata de rasfat, centrul comercial a pregatit peste 3,200 de cadouri ce vor fi oferite gratuit vizitatorilor.

Partenerii evenimentului sunt: Kendra, Sephora, Douglas, Marionnaud, Avon, Tupperware, Magnum, Cofetaria Andrei, Dero, The Nest Project, Green Beauty Salon, Infinity Tattoos, Oaia Primordiala, Atelierele Ilbah, CadouPractic si Vlad Creteanu – fotograf de familie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 794
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 2926 zile, 25 Mar. 2016

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .