poze a doua edi ie de fashion beauty corner la ploie ti shopping city
poze a doua edi ie de fashion beauty corner la ploie ti shopping city poze a doua edi ie de fashion beauty corner la ploie ti shopping city poze a doua edi ie de fashion beauty corner la ploie ti shopping city

A doua ediție de Fashion&Beauty Corner la Ploiești Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 12 Septembrie 2014 - Duminică 14 Septembrie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Ploiești Shopping City lansează noile colecții de toamnă – iarnă 2014, ce aduc cele mai importante trenduri vestimentare, și pregătește un weekend plin de evenimente inedite, la care va participa și Alin Gălățescu, cunoscut critic de modă și jurnalist fashion. Astfel, în acest weekend, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați la prima sesiune de Fashion&Beauty Corner, din acest sezon, dedicată pasionatelor de cumpărături. Totodată, mini-prezentările de modă și ședințele de make-up gratuite vor întregi atmosfera de sărbătoare. Evenimentele fac parte dintr-o serie de activități dedicate stilului și frumuseții care se vor desfășura la Ploiești Shopping City timp de o lună.

Cei mai buni specialiști în modă, prezenți la Fashion&Beauty Corner de la Ploiești Shopping City
Alin Gălățescu le așteaptă pe pasionatele de modă la prima sesiune de Fashion&Beauty Corner din acest sezon. Astfel, pe 13 si 14 septembrie, doamnele și domnișoarele vor avea parte de două zile de răsfăț cu seminarii de modă și stil, dar și cu sedințe de înfrumusețare, unde vor afla care sunt cele mai noi tendințe din noul sezon, vor învăța trucuri vestimentare și cum să combine corect hainele din noua colecție. Pe 13 septembrie, Alin Gălățescu, unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă, va prezenta o sesiune de stil în care va pune accentul pe noile colecții toamnă-iarnă 2014 din magazinele Ploiești Shopping City, iar pe 14 septembrie, vine rândul Oanei Zidaru, redactor-șef DivaHair și fashion blogger, să le ofere ploieștencelor sfaturi de stil și să le dezvăluie trendurile noului sezon. Totodată, doamnele și domnișoarele se pot înscrie în concursul special de pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City și pot câștiga premii în valoare de 1000 de lei și o ședință de personal styling alături de Alin Gălățescu. Detalii despre competiție se pot găsi pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City (https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) . Mai mult, mini-prezentările de modă și ședințele gratuite de make-up vor completa primul weekend din acest sezon dedicat frumuseții și tendințelor vestimentare.
Filarmonica ”Paul Constantinescu” la Ploiești Shopping City
Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploiești vă invită, vineri, de la ora 18:00, la 45 de minute de armonie. Dirijorul Radu Postăvaru și solistul Cezar Ouatu vor interpreta un repertoriu vast ce include operele lui Leonard Bernstein, Georges Bizet, Antonín Dvořák, Wolfgang Amadeus Mozart, Nino Rota și Johann Strauss.
Un weekend de distracție pentru întreaga familie
Ploiești Shopping City pregătește surprize plăcute pentru toți membrii familiei. Domnii vor putea participa sâmbătă și duminică la demonstrațiile sportive de arte marțiale, judo, kick box, arte marțiale Quan ki do, spinning, kangoo jumps, aerobic, boot camp, freestyler. În schimb, pe lângă evenimentul dedicat shoppingului, doamnele și domnișoarele sunt invitate să asiste la demonstrații de dans de societate, latino sau freestyler.
Back to School la Ploiești Shopping City
În acest weekend, copiii prezenți la Ploiești Shopping City vor fi răsfătați cu înghețată, iar sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 10:30, vor putea participa la o lecție interactivă organizată de ”Școala de Flori”, unde le vor fi prezentate diferite specii de flori. Tot pentru ei, magazinele din centrul comercial vor oferi reduceri speciale dedicate începerii noului an școlar. Astfel, magazinele din Ploiești Shopping City vin cu cadouri ce constau în rechizite școlare, prețuri promoționale la articolele vestimentare, produse de papetărie, la notebook-uri, tablete, imprimante și accesorii.
Evenimentele au loc în perioada 12 - 14 septembrie, în zona scărilor rulante din interiorul Ploiești Shopping City.
Partenerii evenimentului sunt: Douglas, Kendra, Marionnaud, Salon Huzur, Sephora, Sixth Beauty, Yves Rocher, Benvenuti, Gatta, Poema, RLV, Meli Melo, Mizar, Koton, Fitness&Lifestyle, Bailando, Club Municipal Judo, Club Ming, Gold Gym, West Gym, Nico Fitness Club, Xtreme Body Aerobic, Școala de Flori, Coccodrilo, Cycle Band, H&M, Domo, Flanco, Dodi Kids, Noriel, Carrefour, Gymboland, Cinema City.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 831

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3575 zile, 12 Sep. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .