poze dan puric conferin a despre iubire
poze dan puric conferin a despre iubire poze dan puric conferin a despre iubire poze dan puric conferin a despre iubire

Dan Puric - conferință „Despre iubire”

Prahova , Ploiesti. Luni 3 Martie 2014 18:00
Casa de Cultură a Sindicatelor

Categorii: Conferinte si Seminarii , Spectacole si Filme

Dan Puric va reveni la Ploieşti pe data de 3 martie, pentru a susţine conferinţa intitulată „Despre iubire”. Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Prahova şi va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, cu începere la ora 18:00.

Foarte apreciat de public - în calitate de actor, regizor şi scriitor, Dan Puric s-a remarcat, în ultimii ani, şi ca orator, conferinţele sale fiind audiate de români de toate vârstele. “Dacă te grăbeşti, nu poţi să iubeşti niciodată. Un om care are griji, care este alienat, un om care este speriat, înfricoşat, nu se poate îndrăgosti” este unul dintre mesajele artistului.

Cei prezenţi la evenimentul de la Ploieşti vor putea urmări, după conferinţă, piesa de teatru “Rencontres”, realizată de Dragoş şi Violeta Huluba, actori ai Companiei de Teatru „Passe-Partout Dan Puric”. Este vorba despre „o poveste de dragoste cu iluziile, căutările, tensiunile şi îndoielile ei, care se intersectează în spectacol cu o poveste despre însingurarea şi alienarea individului sub stresul vieţii moderne, cu un tango pasional, plin de ironie şi gaguri, cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei” - au anunţat organizatorii.

Biletele sunt puse în vânzare la noua librărie „Diverta” din Piaţa Victoriei, nr. 4 (lângă Poşta Mare Ploieşti), al cărei program este de luni până vineri, între orele 09.00-20.00 şi sâmbătă, între orele 10.00 – 18.00 şi la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti deschisă de luni până vineri, între orele 11.00 – 18.00. Preţul unui bilet este de 65 lei sau 75 lei, în funcţie de poziţia locului în sală.

Pret bilet: 65 - 75

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1118
ppdp

Adaugat in urma cu 3686 zile, 23 Feb. 2014

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 402

  • Ai ceva de zis?

    .