poze ce nu ne spunem atunci cand comunicam

Ce NU ne spunem atunci când comunicăm

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 10 Octombrie 2015 10:30 - Duminică 11 Octombrie 2015
Strada Traian nr.7

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/22

„Ce Nu ne spunem atunci cand comunicam” este un program special creat pentru a pune bazele unei încrederi în sine sănătoase în relațiile cu cei mai importanți oameni din viața noastră (parteneri de viață, părinți, copii). De încrederea pe care o avem în noi înșine depind aceste relații și, de aceste relații, depind toate celelalte relații din viața noastră, inclusiv relația cu banii.

Sunt Zoia și te salut cu drag!
Am avut multă vreme în minte două întrebări și ți le adresez și ție încă de la început:
De ce eșuează relațiile între oameni?
De ce apare apoi suferința și frica de eventuale alte eșecuri?

Aveam aceste întrebări în minte pentru că vedeam că ceea ce trăiesc eu se repetă la foarte mulți oameni in jurul meu și nu înțelegeam ce este de făcut.
Trăiam într-o starea de nemulțumire continuă, de stres și un fel de luptă continuă cu ceilalți și cu viața.
Acesta este motivul care m-a făcut să caut calea de a ieși de acolo.

La începutul căutărilor mele am crezut că emoțiile sunt de vină pentru toate necazurile și neîmplinirile din viața mea. Apoi am descoperit cum funcționează atât mintea emoțională, cât și mintea rațională și cum pot să folosesc aceste mecanisme de funcționare ca să mă simt bine și să nu mai sufăr în relațiile cu ceilalți oameni.

Ce a urmat nu a mai fost luptă, ci învățare continuă, cu mulțumire ori de câte ori am găsit echilibrul dorit, ori de câte ori am trăit liniștea sufletească.

A fost un drum lung, dar ce am făcut pentru mine atunci, nu a fost doar pentru mine.

Azi sunt aici ca să sprijin și să susțin pe aceia care, la rândul lor, vor să găsească liniștea, echilibrul și încrederea în relație cu ei înșiși și cu ceilalți.
Una dintre întrebările pe care le primesc acum în mod repetat este: “Cum faci tu să-ți păstrezi liniștea tot timpul?” Prima dată când am primit această întrebare, am fost tentată să răspund că nu fac nimic, apoi mi-am dat seama cât de multe am făcut în ultimii ani ca să cunosc această liniște și cât sunt de recunoscătoare că o trăiesc.
Alte întrebări pe care le-am primit de la oamenii care căutau la rândul lor solutii la problemele lor au fost:
- Ce faci când ai în fața ta un om care îți vrea răul sau îți este clar că te manipulează?
- Ce pot să fac eu dacă cei de lângă mine îmi pun mereu bețe în roate și nu cred în mine și în ceea ce vreau să fac?
- Am niște blocaje emoționale, cum pot să le depășesc?
- Ce să fac să nu mai fiu stresat și irascibil?
- Cum să scap de timiditate?
- Cum să mă apăr de mesajele negative venite de la ceilalți?
Pentru ca fiecare să-și găsească răspunsul la astfel de întrebări, am creat Programul „Ce NU ne spunem atunci când comunicăm” – un program practic, cu informații și activități care să te ajute să le aplici rapid și cu rezultate imediate în relațiile tale.

„Ce Nu ne spunem atunci cand comunicam” este un program special creat pentru a pune bazele unei încrederi în sine sănătoase în relațiile cu cei mai importanți oameni din viața noastră (parteneri de viață, părinți, copii). De încrederea pe care o avem în noi înșine depind aceste relații și, de aceste relații, depind toate celelalte relații din viața noastră, inclusiv relația cu banii.

INGREDIENTELE din acest program:

1. Tiparele de comunicare care duc la scăderea încrederii în sine
- Descoperi care este tiparul de comunicare în care intri automat, mai ales în situații stresante. Înțelegi cum, acel tipar de comunicare, te duce la o încredere în sine scăzută.

- Sunt patru tipare de comunicare în care ajungem să simțim că nu suntem iubiți, că nu suntem înțeleși, că nu suntem acceptați sau că suntem neadecvați. Aceste tipare de comunicare ne afectează dramatic stima de sine și de aceea merită să le cunoști, să le recunoști și să știi cum să ieși din ele.
-Descoperi în ce tipare intră automat oamenii de lângă tine și ce ai de făcut în fiecare situație

2. Cum funcționează corpul, mintea și emoțiile noastre
- Descoperi care sunt emoțiile, nevoile și temerile care îți influențează modul în care comunici. De asemenea, ajungi să înțelegi mai ușor de ce oamenii din jurul tău au anumite reacții care nu-ți plac sau te enervează.

3. Cum ajungem la echilibru și încredere în sine
- Afli cum ajungi la echilibru și încredere în sine și cum să folosești conștient darurile tale.
- Descoperi care sunt convingerile care te ajută să îți construiești relații sănătoase, oneste, în care să nu îți mai simți amenințată propria valoare. După ce vei cunoaște convingerile care te ajută în comunicarea cu ceilalți, acestea devin cele mai puternice forțe din viața ta.

MAI CONCRET, ai 2 zile doar pentru tine, 2 zile în care:
- ai informații relevante despre tine și relațiile tale;
- participi la activități și experiențe practice;
- ai la dispoziție un spațiu în care te împrietenești cu tine și cu emoțiile tale;
- îți câștiigi libertatea să îți folosești emoțiile tale ca să capeți putere;
- vezi cu luciditate cum apar certurile, conflictele și reproșurile;
- descoperi de ce nu te susține familia atunci când tu ai nevoie;
- îți devine clar de ce pierzi energie alături de unele persoane;
- afli care sunt cu adevarat nevoile tale;

CE SPUN CEI CARE AU FOST ÎN ACEST PROGRAM
“A fost important pentru mine să pot verbaliza temerile într-un mediu sigur, fără prejudecăți. Mi-am identificat tiparul predominant precum și situațiile în care îl activez și am realizat că e foarte importantă prezența în ACUM și poziția de OBSERVATOR în înțelegerea corectă a situațiilor pentru adaptarea răspunsului.”
„Cum totul se întâmplă în viață cu un scop, este bine să ne întrebăm de fiecare dată "pentru ce ?" și nu neapărat și fatalist "de ce?".
Workshopul te pune sub lupă și îi pune și pe ceilalți sub lupă și, cătinel, științific și cu multă iubire și înțelegere (auto) analizăm tipare de comportament. Apoi urmează treaba de magician a Zoiei, care vine cu o baghetă fermecată și cu multă înțelepciune ne luminează calea și înțelegerea spre schimbare și sublimare.
Și uite așa, la sfârșit de curs, zău că suntem alții...mai, mai să nu ne recunoaștem în oglindă.”

“Am realizat că pot schimba gândurile și pot ajunge să-mi schimb convingerile și să-mi stăpânesc emoțiile.”
“De la joacă la tipare comportamentale, de la gânduri la emoții, seminarul Zoiei este cu intenție un seminar despre inimă, dragoste și căldură. Conștientizezi cât de mult poți exprima prin gesturi, prin dans, prin cuvinte sau prin simpla prezență. ‘Ce nu ne spunem atunci când comunicăm’ este o experiență completă, la care merită să revii de câte ori ai ocazia!”

“Am descoperit că sunt mai mult decât emoțiile pe care le simt și că e important să mă cunosc, să experimentez, să mă descopăr.”
“Mi-au plăcut foarte mult exercițiile pe care le-am făcut, pentru că m-au ajutat să descopăr ce convingeri limitative am. Am învățat și că verbalizarea e esențială pentru a le da voce și a le descoperi, astfel încat apoi, când intru în conflict cu cineva, să știu ce se întâmplă și să pot alege cum răspund, nu să reacționez automat și să agravez situația. Recomand acest atelier cu mare căldură tuturor celor care se supara pe cei dragi lor (sot/sotie, copii, parinti, prieteni, sefi, colegi etc.). Aici pot înțelege ce se ascunde în spatele acestor comportamente, și la ceilalți, dar și la ei. Viața e mult mai frumoasă cu aceste înțelegeri profunde despre noi, oamenii.”

“Am conștientizat că pot să mă opresc din a-mi face rău singură prin alegerile mele.”

“Cursul m-a ajutat să conștientizez și să mă descopăr pe mine. Am avut multe conștientizări pe parcursul workshop-ului și m-au ajutat să înțeleg însemnătatea mixului “simț-gândire-vorbă-gest.”

“Am descoperit tiparele care există în mine, am început să le înțeleg, să caut răspunsuri vis-à-vis de manifestările pozitive sau negative pe care le-am avut. Sunt foarte fericită ca am făcut parte din acest program. Sunt privilegiată, chiar au început oamenii să-mi ceară să-i iau cu mine la cursuri.”

TRAINER
ZOIA ZĂRNESCU este expert în programe de comunicare și trainer specializat în conducerea grupurilor de învățare experiențială.
După o experiență de 20 de ani într-o multinațională, în prezent, ca trainer, coach și consultant are o înțelegere profundă a oamenilor, a emoțiilor și nevoilor lor.
În ultimii 8 ani, Zoia și-a urmat vocația, a creat și livrat programe de dezvoltare personală și de creștere a încrederii în sine, precum și programe de pregătire profesională pentru echipe de vânzări și manageri.
Zoia este Consilier de dezvoltare personală, trainer licențiat în programul de training pentru dezvoltarea abilităților de influențare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner, maestru Reiky, inițiat Prananadi și cu certificare în Terapia cu îngeri și formator acreditat CNFPA.

Locatie: Str.Traian nr. 7, Ploiesti (Cuibul cu Licurici)

Data: 10-11 octombrie 2015 (sâmbătă și duminică)

Orele: 10:30-18:30

Investitia ta: 330 ron
Pentru cei care se inscriu pana la data de 30 septembrie 300 ron

Numărul maxim de locuri: 22

Etapele inscrierii :
Formular de inregistrare: http://goo.gl/forms/mZzXTE6Hfw

Informatii suplimentare:
Tel: 0725.294.261 / 0772.231.736
Email: organizator_de_evenimenet@yahoo.com

Te astept cu drag incepand cu ora 10:00 la o cafea și un ceai sa descoperi "secretele" ascunse in spatele a ceea ce comunicam si sa pleci apoi pe drumul tau cu incredere in darurile cu care ai fost inzestrat.

Cu iubire și încredere,
Zoia

Pret bilet: 330 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 849

Eveniment postat de organizator

popescu adina

Adaugat in urma cu 3134 zile, 25 Sep. 2015

Adaugat de Adina Popescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

  • Ai ceva de zis?

    .