poze curs acreditat formator in ploiesti

Curs acreditat Formator in Ploiesti

Prahova , Ploiesti. Vineri 28 Iunie 2013 17:00 - Duminică 7 Iulie 2013

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cursul de Formator este unul dintre acele traininguri care îți permit să te dezvolți bidirecțional, să te simţi împlinit şi transformat, atât în plan personal cât și profesional.

Cursul este acreditat de către statul roman pentru ocupația Formator și dă dreptul absolvenților să practice meseria de trainer. Așadar în cele mai multe cazuri, participarea la curs reprezintă începutul unei cariere frumoase și pline de împliniri. În același timp, participarea la curs este și o ocazie de a vă șlefui abilitățile de susținere a unei prezentări, de a lucra cu oamenii, de a primi și acorda de feedback și multe altele, reprezentând o experiență profund transformațională și la nivelul percepțiilor.

Metoda de predare utilizată în cadrul cursului, Powerful Trainers®, este produsul unei echipe de specialiști cu o experiență cumulata de zeci de mii de ore în sala de curs și a fost utilizată cu deosebit succes pentru a forma peste 1000 de traineri în ultimii 4 ani! Este o metodă unică care asigură o învățare bazată pe practică dar și o experiență de dezvoltare personală pe care cu siguranță participanții nu o vor uita.

Vă așteptăm cu drag la cursul Formator în Ploiești (28 iunie-7 iulie) dar și în Cluj-Napoca (29 mai – 2 iunie), Brașov (5-9 iunie), București (7-16 iunie), Oradea (12-16 iunie), Pitești (12-16 iunie), Constanța (26-30 iunie), Timișoara (26-30 iunie), Craiova (3-7 iulie), Iași (3-7 iulie), Sibiu (10-14 iulie), și Bacău (10-14 iulie).
Pentru programul complet al caravanei, detalii despre curs și traineri sau pentru prețuri și înscrieri, puteți vizita pagina: http://www.traininguri.ro/caravana-tot/. Pentru orice întrebare ne puteți contacta la antonio@traininguri.ro sau 031 425 25 34 (persoana de contact Antonio Ciocan).

Mai multe detalii: http://www.traininguri.ro

Pret bilet: 690 Lei

Comenteaza pe Facebook
antonio ciocan

Adaugat in urma cu 3958 zile, 28 Mai. 2013

Adaugat de antoniociocan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

  • Ai ceva de zis?

    .