poze turul copiilor sanatosi

TURUL COPIILOR SANATOSI

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 17 Mai 2014 17:00 - Sâmbătă 17 Mai 2014
Consiliul Judetean

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinta Pretuieste Viata - Andreea Marin

KinetoBebe impreuna cu Caravana Pretuieste Viata in
TURUL COPIILOR SANATOSI in PLOIESTI 17 mai 2014

Alaturi de minunatii nostrii parteneri din Fundatia Pretuieste Viata si impreuna cu Andreea Marin vom intreprinde un program inedit si in premiera la nivel national: evaluarea motorie si senzoriala a copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani.
Va asteptam alaturi de noi in data de 17 mai la Ploiesti la Consiliul Judetean unde se va tine Conferinta Pretuieste Viata.
Kinetoterapeutii si psihologii Centrului KinetoBebe vor fi prezenti la eveniment si vor astepta copiii cu jocuri motorii si multe provocari. In spatele jocurilor cu care sunt antrenati micutii se gasesc bareme de evaluare atat motorie cat si psihologica si logopedica, parintii urmand sa primeasca cate o fisa de evaluare pentru fiecare arie in parte. Aceste evaluari GRATUITE au un caracter general, ele find menite sa sensibilizeze parintii cu privire la aspectele care pot aparea in timpul cresterii si dezvoltarii copilului.
Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0727 988679 sau sa ne scrieti la contact@kinetobebe.ro pentru a face o programare. Atentie, locurile sunt limitate.
Echipa Kinetobebe.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 304
kinetobebe

Adaugat in urma cu 2279 zile, 15 Mai. 2014

Adaugat de Kinetobebe

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .