poze piese cu o vechime de zeci de milioane de ani la targul expominer

Piese cu o vechime de zeci de milioane de ani la târgul ExpoMiner

Prahova , Ploiesti. Joi 15 Octombrie 2015 12:00 - Duminică 18 Octombrie 2015

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Ploiești, 14 octombrie: ExpoMineralia, Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii, aduce la Ploieşti Shopping City, în premieră, piese de colecţie cu o vechime de zeci de milioane de ani

Ploiești, 14 octombrie: ExpoMineralia, Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii, aduce la Ploieşti Shopping City, în premieră, piese de colecţie cu o vechime de zeci de milioane de ani.
În perioada 14 – 18 octombrie 2015, ploieştenii vor putea admira şi chiar achiziţiona rămăşiţe de dinozaur şi multe alte fosile. Vedetele acestei ediţii sunt dinţii de dinozaur, bucăţile de meteorit şi amoniţii uriaşi.
În plus, vizitatorii târgului vor găsi în Ploieşti Shopping City mii de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din pietre preţioase şi semipreţioase. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.
Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.
Târgul ExpoMineralia se află deja la a 3-a ediţie în Ploieşti Shopping City.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 626
Cuvinte cheie: Ploiesti
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3088 zile, 15 Oct. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .