poze alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Prahova , Ploiesti. Joi 10 Octombrie 2019 19:00
Casa de Cultura a Sindicatelor, Bd. Bucuresti, 39

Categorii: Muzica si Concerte

Nicu Alifantis vă invită în turneul “Memorabilia” - un spectacol de aproape două ore alături de FragileBand: Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.

Memorabilia înseamnă muzica unora dintre cele mai îndrăgite spectacole de teatru din România, un legământ artistic, între prieteni nepereche care sfidează timpul şi legile acestuia, un omagiu adus familiei deosebite a teatrului românesc în semn de mulțumire.

Memorabilia înseamnă un spectacol de aproape două ore alături de FragileBand: Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.


Memorabilia înseamnă un tur de forță în 20 de orase, un turneu care ajunge în toate regiunile țării: Braşov - 1 octombrie, Târgu Mureş -2 octombrie, Turda - 3 octombrie, Arad - 4 octombrie, Constanța - 7 octombrie, Tulcea - 8 octombrie, Ploieşti - 10 octombrie, Craiova - 12 octombrie, Timişoara - 13 octombrie, Deva – 14 octombrie, Pitesti - 15 octombrie, Brăila - 22 octombrie, Galați - 23 octombrie, Iaşi - 24 octombrie, Suceava - 26 octombrie, Focşani - 27 octombrie, Piatra Neamț - 30 octombrie, Bistrița - 31 octombrie, Cluj - 1 noiembrie, Drobeta Turnu Severin - 3 noiembrie.
Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, orașul său natal, al cărui cetățean de onoare este din 2017, iar în cei peste 45 de ani de activitate a semnat muzica pentru 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori ai teatrului românesc. În paralel cu activitatea din teatru și-a desfășurat și activitatea concertistică fiind autorul unora dintre cele mai emoționante cântece scrise pe versuri ale poeților români clasici și contemporani.

Cu 17 albume discografice individuale, 6 albume de autor, 11 albume cu colecții, dar prezent și pe 28 de compilatii, Nicu Alifantis a susținut până în prezent peste 5200 de concerte în tară și în străinătate, fiind astfel unul dintre cei mai prolifici cantautori contemporani. Activitatea sa include și apariții editoriale - volume de poezie, proză sau memorialistică.

Turneul Memorabilia este însoțit de un BOX SET de colecție „NICU ALIFANTIS - MEMORABILIA - THEATRE MUSIC COLLECTION” editat în 1000 de exemplare semnate și numerotate de autor în original. Acesta conține: CARTEA MUZICILOR DE TEATRU, în două volume, CARTEA DISCURILOR, 8 DISCURI AUDIO [CD], 2 DISCURI VIDEO [DVD], MINI-POSTER imagine din spectacolul „A Treisprezecea Noapte” [FNT - Teatrul Bulandra, 2017], 8 CARTOLINE DE COLECȚIE [schițe de decor], 4 CARTOLINE DE COLECȚIE [afișele spectacolului și expoziției „A Treisprezecea Noapte”], 1 PACHET de 9 SUPORȚI DE PAHARE [cu schițe de costume semnate Corina Grămoșteanu] și CERTIFICATul box set-ului.

Pentru cei care vor să cumpere în avans această colecție impresionantă de muzică de teatru, Memorabilia poate fi găsită pe alifantis.ro.
Albumul de colecție va putea fi achiziționat și în timpul turneului național Memorabilia, la sălile de spectacol din fiecare oraș. De-a lungul verii, în online veți descoperi povești emoționante din colaborările la spectacolele de teatru din colecția Memorabilia, povestite chiar de Nicu Alifantis.

Turneul Memorabilia este produs de Sublime. Până în 4 aprilie, biletele sunt disponibile doar fanilor înregistrați pe site-ul alifantis.ro, in baza unui cod pe care-l va primi fiecare via newsletter. Începând cu data de 4 aprilie, biletele vor fi disponibile publicului larg și pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Flanco, de la casele de bilete ale sălilor de spectacole sau online de pe www.sublime.ro.

Punem la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

BILETE
VIP - 159 lei
Categoria A - 109 lei
Categoria B - 79 lei

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-ploiesti-alifantis-fragileband-turneul-memorabilia-41605/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1018
Cuvinte cheie: Ploiesti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1723 zile, 10 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .