poze dragostea se celebreaza la ploiesti shopping city casatorii de p

Dragostea se celebreaza la Ploiesti Shopping City: Casatorii de p

Prahova , Ploiesti. Vineri 14 Februarie 2014 16:00 - Duminică 16 Februarie 2014

Categorii: Petreceri

Casatorii de proba de Valentine's Day

Indragostitii din Ploiesti isi pot demonstra dragostea intr-un mod inedit de Valentine’s Day: in perioada 14 – 16 februarie acestia pot spune „DA” in cadrul casatoriilor de proba organizate in Ploiesti Shopping City, in premiera pentru judetul Prahova. Maestrii de ceremonie vor fi VJ Liza si VJ Mihaela de la UTV, iar cei ce vor renunta la burlacie pentru o zi vor primi marturii pentru a-si aminti de ziua cea mare: certificat de casatorie, fotografii, dar si cadouri surpriza.

In weekend-ul dedicat Zilei Indragostitilor, Ploiesti Shopping City ii asteapta pe prahoveni sa se bucure de trei zile speciale. Cuplurile au ocazia sa se casatoreasca neoficial, iar cei care s-au hotarat sa faca pasul cel mare vor avea parte de un ceremonial special. Acestia isi pot uni destinele intr-un decor tematic in fata celor doi „ofiteri ai starii civile” – VJ Liza si VJ Mihaela, cele doua vedete UTV, care vin special la Ploiesti Shopping City pentru a se intalni cu fanii lor.

Pe langa certificatul de casatorie obtinut si fotografiile primite pe loc, cei care fac marele pas se vor bucura si de cadouri precum bijuterii, cosmetice, decoratiuni, bilete la patinoar, vouchere pentru cumparaturi sau cine romantice. In plus, cuplurile pot castiga si un aparat foto oferit de Altex, pe baza voturilor publicului primite la fotografiile din cadrul ceremoniei de casatorie, urcate pe pagina de Facebook a mall-ului. Indragostitii care vor petrece Valentine’s Day la Ploiesti Shopping City pot profita si de oferta „Buy One, Get One Free”, valabila in perioada 14 - 16 februarie, in toate cafenelele din centrul comercial.

Weekend-ul de Valentine’s Day reprezinta si startul concursului „Formula Iubirii”, prin intermediul caruia vizitatorii mall-ului vor avea ocazia sa castige una dintre excursiile oferite de BIBI Touring in strainatate si in tara, prin tragere la sorti. Clientii se pot inscrie la tombola pana la mijlocul lunii martie prin cumparaturi de minim 150 de lei.

Mai multe detalii: http://ploiestishoppingcity.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1003
Cuvinte cheie: Ploiesti
ina natu

Adaugat in urma cu 3723 zile, 13 Feb. 2014

Adaugat de Ina11352

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

  • Ai ceva de zis?

    .