poze practician nlp seminar fascinant de dezvoltare personala

Practician NLP - seminar fascinant de dezvoltare personală

Prahova , Predeal. Miercuri 27 Octombrie 2021 09:15 - Joi 4 Noiembrie 2021
Neagoe Basarab, Nr.7

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/200

Cursul NLP Practitioner îți oferă toate aptitudinile de a construi momentum în viața ta. Vei avea relații care te împlinesc, vei fi prezent și permanent motivat în activitățile cotidiene. Vei avea siguranța că ești competent ca părinte, vei descoperi strategii de învățare și vei avea resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și visele.

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este o stiința unică cu un impact major asupra vieții noastre, pentru că ne poate ajuta în a deveni ceea ce ne dorim cu adevărat, atât din punct de vedere personal cât și din punct de vedere profesional. NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru că ne ajută să ne dezvoltăm propria viziune despre viață și să trăim după ea.

Programarea Neuro-Lingvistică ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicam mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) descrie conexiunea dintre minte (neuro), limbaj (lingvistica) și modul cum interacțiunea dintre ele ne afectează corpul, comportamentul (programarea) și rezultatele. NLP-ul este studiul rezultatelor, un model de comunicare și personalitate care explorează modul în care gândurile, acțiunile și sentimentele noastre interacționează pentru crearea experienței. Pe scurt poate fi definită ca studiul și practica excelenței umane. Programarea se referă la strategii, la perspectivele pe care ni le formăm asupra lumii și la modul în care le folosim pentru a obține rezultate. Neuro se referă la sistemul nostru nervos, la modul cum ne folosim cele cinci simțuri și efectele create. Lingvistica se referă la cuvinte, expresii faciale, atitudine, gesturi, obiceiuri și comportamente – modul cum le folosim pentru a ne exprima, a interacționa cu ceilalți și a obține ceea ce ne propunem.

„Bazele acestei discipline aflate încă în plină dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler și profesorul în lingvistică John Grinder la începutul anilor `70. Observând că dacă cineva face un lucru, atunci oricine poate învață să îl facă, intenția lor a fost ca inițial să descopere strategiile oamenilor performanți în comunicare și să creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea să obțină aceleași rezultate. I-au studiat inital pe Milton Erickson, Fritz Pearls și Virginia Satir, chiar dacă în timp s-au adăugat multe alte modele ale excelenței care au contribuit la dezvoltarea domeniului. Acesta continuă să evolueze, descoperind în permanență posibilități de creare a rezultatelor, noi și din ce în ce mai eficiente.”, explica Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Curs Practician NLP - Patru certificări. Opt zile. O experiență incredibilă. Un proces de transformare complet

Cursul intensiv Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză este despre: Conștientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Reziliență. Este un curs revelator, destinat oamenilor care își doresc fie o nouă carieră, însă, nu știu de unde să înceapă, este pentru cei care învățarea continuă reprezintă un stil de viață care odată cu trecerea timpului nuanțează gândirea, este pentru toți cei care au curajul să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni, pentru existență și își exercită cel mai măreț drept pe care fiecare l-au primit odată cu viața asta - să-i dea un sens, este pentru liderii care vor să învețe să folosească asumat/responsabil pârghiile comunicării profesionale dobândind mai multă valoare și eficiență în gestionarea tuturor situațiilor din companii.

„Mintea noastră reprezintă centrul de comandă, de acolo pleacă toate deciziile care ne construiesc viața. Am gândit, dezvoltat și perfecționat cursul NLP Practician de-a lungul a peste 10 ani, iar acum este un sistem de unelte psihologice practice pe care să îl putem utiliza zilnic. Programarea Neuro-Lingvistică îți dă în mână manualul de instrucțiuni după care să îți programezi Mintea să funcționeze în mod pozitiv, în favoarea ta.”- Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

NLP Practician - Unul dintre cele mai cuprinzătoare, intensive și profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practician este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta să îți transformi atât propria viață, cât și pe cea a celor din jurul tău. Cele 8 zile de curs, reprezintă un proces de transformare complet și complex. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace prin care obții rezultate concrete și demonstrabile în succesul și performanța din fiecare zi a vieții. În urma cursului practician NLP vei obține patru certificări: Certificarea NLP nivel Practitioner; Certificarea în Time Line Therapy™ nivel Practitioner; Certificarea în Hipnoză nivel Practitioner; Certificarea NLP Coaching nivel Practitioner. Toate certificările sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”.

„NLP te învață cum să înlocuieșți programele care te blochează și să introduci în rutina ta mentală și emoțională acele „programe” care îți dau energie și te dezvoltă. Acum, ai oportunitatea să preiei controlul propriei vieți și să-ți atingi potențialul maxim pentru a obține rezultate tangibile în viața personală, business, relații, fitness, sănătate și spiritualitate. NLP te învață cum să îți utilizezi creierul; Hipnoza îți permite să comunici cu acea parte a minții numită Mintea Subconștientă; Time Line Therapy® îți permite ca Mintea Conștientă și cea Subconștientă să lucreze împreună într-un mod care s-a dorit chiar de când am fost concepuți; NLP Coaching - o unealtă de coaching extrem de valoroasă pentru descoperirea și creșterea propriului potențial, al clienților tăi, precum și al celor din jurul tău. Fiecare absolvent al Școlii NLP Discovery va primi 4 certificări care sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace care creează rezultate concrete și demonstrabile în succesul, fericirea și performanța din fiecare zi a vieții.”, continuă Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Rezultate concrete obținute în urma cursului Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodată, aplicațiile NLP se întind pe o gamă largă de domenii și pot fi adaptate pentru toate circumstanțele: viața personală, carieră, business. Cursul NLP Practitioner îți oferă toate aptitudinile de a construi momentum în viața ta. Vei avea relații care te împlinesc, vei fi prezent și permanent motivat în activitățile cotidiene. Vei avea siguranța că ești competent ca părinte, vei descoperi strategii de învățare și vei avea resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și visele. A fi un bun comunicator este o abilitate neprețuită în toate circumstanțele. Comunicarea eficientă creează relații sociale valoroase de lungă durată, conduce la retenția de personal, îmbunătățește empatia iar în contextul predării produce un impact mai puternic asupra audienței. O comunicare flexibilă deschide multe uși și permite explorarea unor căi neașteptate în carieră, stil de viață sau oportunități de afaceri.

„Sunt enorm de multe abilitați pe care ți le aduce cursul NLP Practitioner. Doar urmandu-l poți realiza cât de ușor îți va fi de acum înainte pe toate planurile vieții tale. Vei însuși unelte puternice cu ajutorul cărora să fii pregătit să treci la acțiune; vei învăța cum să detensionezi și să controlezi orice situație dificilă din mediul organizațional, cum să elimini dificultățile din carieră și viața personală, a ta și a celorlalți prin recunoașterea și modificarea cauzelor care le-au generat; să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business; cum să devii o persoană influentă care să-i inspire și pe ceilalți, cum să înțelegi și direcționezi eficient comunicarea verbală și non-verbală și lista continuă.”, Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching

Garanție: 200%. Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Această călătorie te va transforma profund și iți va oferi perspective, opțiuni și experiențe pe care nu le-ai mai trăit.” Cred cu tărie în tehnicile NLP. Le aplic de mulți ani și am adus atât de multe rezultate pozitive în viața participanților încât pot să-ți ofer cea mai bună garanție de până acum. Dacă nu eșți mulțumit din orice motiv, îți returnez în termen de 30 de zile suma plătită și păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul cursului.”, afirmă Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.
Poți participa timp de 2 ani gratuit și beneficiezi de susținere continuă din partea școlii NLP Discovery

„Știu cât este de importantă repetiția și pentru că de fiecare dată vei învăța altceva, odată accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua timp de 2 ani gratuit. Pe parcursul cursului și chiar și după ce acesta este gata, vei fi susținut de mentorii experți ai școlii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedică întâmpini în evoluția ta. Întră în comunitatea dinamică NLP Discovery”, Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Următorul curs NLP Practician va avea loc în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie 2021. Locație: Eden Garden Resort, Predeal sau ONLINE LIVE. Află mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician/

Mai multe detalii: https://nlpdiscovery.ro/curs-practician/

Pret bilet: 9300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 357
ioana marin

Adaugat in urma cu 948 zile, 21 Oct. 2021

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 119

  • Ai ceva de zis?

    .