poze summer music academy sinaia dinu lipatti 2018
poze summer music academy sinaia dinu lipatti 2018

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti 2018

Prahova , Sinaia. Miercuri 18 Iulie 2018 17:00 - Marţi 24 Iulie 2018

Categorii: Muzica si Concerte

Academia de la Sinaia se desfasoara in cadrul EUROPAfest Summer Edition 2018, eveniment sub Inaltul Patronaj al Casei Regale. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul www.jmevents.ro si pe pagina de Facebook a programului.

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti, organizat de jmEvents, este un program international, constand intr-o serie de master-classes la cele mai inalte standarde pentru vioara, violoncel, flaut, clarinet, muzica de camera si jazz cu artisti de elita si profesori de la academii de prestigiu din intreaga lume. A 7-a editie, desfasurata la Sinaia, are loc in perioada 11-24 iulie.

In 2018 lista maestrilor invitati include nume sonore de la scoli de muzica europene, dar si din SUA, precum Royal Academy of Music Londra, Conservatorul din Boston, Universitatea Maryland, Washington D.C., Haute Ecole de Musique din Lausanne, Scuola Universitaria di Musica din Lugano, Berklee Global Jazz Institute - Berklee College of Music, Boston, Conservatoriul din Amsterdam, dar si artisti de la Filarmonica din Sofia si Opera din Roma.

Notorietatea programului a crescut de la o editie la alta, astfel incat pana in prezent peste 500 de muzicieni din Romania si alte 30 de tari: Africa de Sud, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, China, Cipru, Coreea de Sud, Costa Rica, Elvetia, Franta, Germania, Irlanda, Islanda, Italia, Japonia, Macedonia, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Singapore, Slovenia, Spania, Suedia, Taiwan, Turcia si SUA au participat la cursurile academiei de vara, avand rezultate notabile. Fiecare participant beneficiaza de ateliere individuale de muzica, dar si de sesiuni de coaching, mentorat si consultanta in cariera.

Academia de la Sinaia se desfasoara in cadrul EUROPAfest Summer Edition 2018, eveniment sub Inaltul Patronaj al Casei Regale. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul www.jmevents.ro si pe pagina de Facebook a programului.

Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Luigi Gageos, directorul Summer Music Academy Sinaia „Dinu Lipatti”, declara „Prin aceasta academie ne dorim sa oferim tinerilor muzicieni profesionisti, aflati la orice nivel de pregatire muzicala, sansa de a lucra cu unii dintre cei mai apreciati artisti si profesori ai timpurilor noastre intr-un cadru international, care incurajeaza dialogul si schimburile interculturale. Scopul nostru este performanta si obtinerea de catre fiecare participant a unor rezultate vizibile, masurabile, care sa-l sustina in parcursul profesional.”

Informatii suplimentare: 0740.75.95.66 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 700

Eveniment postat de organizator

jmevents

Adaugat in urma cu 2166 zile, 18 Iul. 2018

Adaugat de jmEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 42

  • Ai ceva de zis?

    .