poze targ de nunti ready for wedding a doua editie

targ de nunti Ready for Wedding, a doua editie

Salaj , Zalau. Vineri 16 Martie 2018 15:00 - Duminică 18 Martie 2018
str Parcului nr. 2, 450045, Zalău

Categorii: Targuri

Echipa READY BUSINESS ZALĂU a demarat acest eveniment la cererea multora dintre mirii anului 2018 și nu numai care au început deja căutările legate de cel mai frumos eveniment din viața lor, nunta. Acestora precum și tuturor celor care își imaginează deja cum ar arăta nunta lor de poveste dorim să le aducem cât mai aproape de casă cei mai importanți furnizori de servicii specializate care să le ofere cele mai bune sfaturi și cele mai potrivite produse și servicii personalizate.

Chiar dacă se află în prezent la a doua ediție, READY for WEDDING va deveni cel mai important și așteptat eveniment specializat în nunți și evenimente de profil din județul Sălaj și zonele limitrofe.
Organizatorii își propun să adune anual sub același acoperiș o paletă largă de specialiști în wedding show pentru a crește calitatea evenimentului, străduindu-se să cultive interesul publicului pentru evenimente pline de culoare, eleganță, stil și rafinament la prețuri corecte, pe care să și le poată permite.
Ce te costă să participi, să fii deschis și receptiv la sfaturile și informațiile primite de la cei care au transformat profesia la stadiul de artă?
Acesta este un eveniment cu intrare liberă dar cu siguranță acum tu te gândești la timpul tău atât de prețios... Ei bine, noi îți garantăm că va merita fiecare secundă petrecută la eveniment. Pe cuvânt!
Pentru public intrarea este liberă.
La Info Point vei primi mapa evenimentului precum și un talon gratuit pentru participare la tombolă. Extragerea câștigătorilor se va face duminică la ora 17.30 iar câștigătorii vor fi contactați telefonic și postați pe pagina de Facebook a evenimentului READY for WEDDING, urmând ca premiile să se ridice la fața locului sau în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la sediul Organizatorului, peste acest termen premiile neridicate vor fi anulate.
Noi vom fi acolo. Tu vii?

Mai multe detalii: https://web.facebook.com/events/228647824341168/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1002

Eveniment postat de organizator

ready business

Adaugat in urma cu 2270 zile, 01 Feb. 2018

Adaugat de readybusinesszalau

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Zalau
zilele zalaului 2024

Zilele Zalaului 2024

Salaj, Zalau. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .