poze sa ne respectam in trafic

SA NE RESPECTAM IN TRAFIC!

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 6 Mai 2011 12:00 - Duminică 8 Mai 2011

Categorii: Alte Evenimente

A III-a editie a campaniei “Sa ne respectam in trafic”, eveniment ce va avea sloganul “Asigura-te!”.

Principalii organizatori ai evenimentului sunt Eagle Bikers din Satu Mare, cei care au si pus bazele acestei campanii in urma cu doi ani.Alaturi de acestia sunt si Hawks Motor Club, Black Eagles, White Wolswes, Viking Transilvania, Dust Riders, Nord 6 Riders, Rock N’Road Friends Club si MMC.

Pornirea la drum se va face din parcarea Real si se vor indrepta spre Tasnad unde va avea loc adunarea generala. Apoi se va continua prin Zalau, Baia Mare, din Baia Mare inapoi spre Satu Mare apoi in Carei iar finishul va avea loc in Oradea. In total se vor parcurge 650 de km. Convoiul de motociclete s-a intins anul trecut pe o distanta de 7 km. Convoiul de bikeri va fi escortat de o masina ACAR si de o ambulanta. Bikerii care nu au participat pana acum la acest eveniment trebuie sa stie ca nu au de indeplinit conditii speciale, este suficienta o motocicleta dar si o etica corespunzatoare.

Traseul si programul stabilit in cadrul evenimentului va fi urmatorul: Vineri 6 mai la ora 12:00 se va porni din Tasnad cu directia Zalau urmand sa finalizam ziua la Baia Mare campand pana a doua zi la Apa Sarata (4 km de BM) A doua zi se va porni la orele 10:00 cu directia: Satu Mare-Carei-Oradea.Tot acest traseu se va finaliza la Oradea unde vom fi campati la Baile 1 Mai.
Campania are ca scop constientizarea conducatorilor de autovehicule cu privire la existenta motociclistilor în trafic precum si sensibilizarea conducatorilor de mopede si motociclete pentru respectarea regulilor de circulatie si portul echipamentului de protectie.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 4591 zile, 06 Mai. 2011

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

Alte Evenimente din Satu Mare
concert de colinde tefan hru ca satu mare 2023

Concert de colinde ȘTEFAN HRUȘCĂ Satu Mare 2023

Satu-Mare, Satu Mare. Marţi 12 Decembrie 2023
targul de craciun de la satu mare 2023

Târgul de Crăciun de la Satu Mare 2023

Satu-Mare, Satu Mare. 30 Nov 2023 - 3 Ian 2024
  • Ai ceva de zis?

    .