poze seri pozitive ne alegem singuri drumul in viata sau el ne ale

SERI POZITIVE – „Ne alegem singuri drumul în viaţă sau el ne ale”

Satu-Mare , Satu Mare. Marţi 11 Martie 2014 18:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Invitat: Alexandra Catargiu – consilier PR, realizator și moderator de emisiuni TV, pasionată de hand made

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă.

Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta.

Tema lunii Martie 2014 – ”Ne alegem singuri drumul în viaţă sau el ne alege pe noi?”
Căutăm de prea multe ori rețeta fericirii! De fapt fericirea este o stare interioară pe care o avem fiecare dintre noi dacă facem alegeri în concordanță cu ceea ce simțim. Nu există o singură modalitate de a ne găsi fericirea ci sunt multiple căi de a ajunge la ea. În funcție de alegerile pe care le facem apar diverse posibilități de a ne continua drumul.

Cu mulţi ani în urmă a trăit în India un înţelept care se spune că păzea într-un cufăr încântător un mare secret care l-a făcut să fie învingător în toate aspectele vieţii sale şi care, pentru aceasta, se considera cel mai fericit om. Mulţi regi i-au oferit putere şi bani, alţi au încercat să îl jefuiască, însă totul a fost în zadar.

Într-o zi la bătrân a venit un copil simplu şi pur şi i-a cerut înţeleptului să îl înveţe să fie fericit. Înţeleptul a acceptat şi i-a arătat faptul că în realitate sunt două cufere în care păstrează secretul fericirii şi anume: mintea și inima sa, iar secretul fericirii constă în câţiva paşi simpli de parcurs.

1.Dumnezeu există în toate lucrurile din viaţă.
2.Trebuie să te iubeşti pe tine însăţi în fiecare zi, spunându-ţi că eşti un om important, cu valoare, inteligent, iubitor, cu aşteptări mari de la tine însăţi şi că nu există obstacol pe care să nu-l poţi învinge.
3. Pune în practică tot ceea ce spui că eşti.
4. Nu invidia pe nimeni pentru ceea ce are sau pentru ceea ce este.
5. Iartă şi uită! Nu purta ranchiună!
6. Nu lua ce nu îţi aparţine!
7. Nu trebuie să faci pe nimeni să sufere. Toate fiinţele pământului trebuie respectate şi iubite!
8. Trezeşte-te întotdeauna cu un surâs pe buze şi descoperă în jurul tău partea bună şi frumoasă, ajută-i pe cei care au nevoie, fără aştepta nimic în schimb.

Secretul fericirii se află în fiecare, caută-l în interiorul tău şi-l vei descoperi! Pentru că indiferent dacă tu îţi alegi drumul în viaţă sau el te alege pe tine şi îţi laşi paşii purtaţi important este să fii fericit cu alegerile făcute!

Sunt Alexandra Catargiu, consilier PR, realizator și moderator de emisiuni TV, pasionată de hand made şi vreau să vă conving că orice este posibil dacă ai pasiune şi răbdare! Am învățat singură să fac bijuterii iar răbdarea mi-o găsesc în dorința de a vedea rezultatul final. Fiecare persoană este unică în felul ei și vreau să cred că mărgelele mele unicat, sau în serii foarte, foarte mici contribuie la unicitatea persoanei care le poartă.

Vă invit cu drag și cu multă iubire, în lumea mea!

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 3214 zile, 19 Feb. 2014

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .