poze beauty days 2012

Beauty Days 2012

Satu-Mare , Satu Mare. Sâmbătă 10 Noiembrie 2012 14:00 - Duminică 11 Noiembrie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Evenimentul va fi găzduit de Grand Mall Satu Mare

Camera Meşteşugarilor Satu Mare având sprijinul micilor întreprinzători sătmăreni, organizează ”Beauty Days 2012”, un eveniment destinat profesioniştilor care activează în domeniul înfrumuseţării, dar şi tuturor iubitorilor de frumos din oraşul nostru.
Organizatorii promit un program ”delicios” pentru profesioniştii şi pasionaţii de estetică. Prima zi va fi dedicată, în mare măsură, artiştilor şi tehnicienilor care activează în domeniul hair-styling-ului. ”Beauty Days” va debuta cu o serie de seminarii şi ateliere de lucru susţinute de specialişti recunoscuţi în branşă. Acest lucru va reprezenta o ocazie excelentă pentru profesioniştii sătmăreni de a-şi perfecţiona tehnica şi de a observa noile trenduri şi direcţii ale meseriei lor. Finalul primei zile va fi reprezentat de ”Seara Designerilor”. Show-ul de modă va oferi un cadru vestimentar de înaltă clasă pentru prezentarea coafurilor realizate în timpul seminariilor profesionale. ”Seara Designerilor” se va afla, în 2012, la cea de a doua ediţie, iar semnatarii creaţiilor vestimentare vor fi atât creatori de modă consacraţi din Satu Mare, cât şi tinere talente ale acestui domeniu.

A doua zi a ”Beauty Days 2012” va fi dedicată competiţiei în care profesioniştii în hair-styling, make-up şi manichiură din Satu Mare şi nu numai, vor avea posibilitatea să îşi măsoare forţele, câştigătorii fiind aleşi în urma evaluării de către un juriu format din experţi. Competiţia este deschisă persoanelor cu calificare în coafură, machiaj şi manichiură. În funcţie de perioada scursă de la obţinerea calificării, competitorii vor fi împărţiţi în două categorii: categoria ”Junior” îi va cuprinde pe toţi aceia care au obţinut calificarea de mai puţin trei ani, iar categoria ”Senior” îi va avea în componenţă pe concurenţii calificaţi de peste trei ani în meseria lor. Concursul va avea mai multe secţiuni care îi vor solicita serios pe participanţi, care vor trebui să realizeze atât lucrări specifice anumitor ocazii, dar şi lucrări pentru care singura limită va fi propria imaginaţie.

Criteriile de participare, regulamentele competiţiei, informaţiile privind înscrierea, precum şi orice alt detaliu privind ”Beauty Days” vor putea fi găsite accesând pagina de internet a Camerei Meşteşugarilor Satu Mare, www.cameramestesugarilor.ro, secţiunea ”Beauty Days 2012”.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 3759 zile, 23 Aug. 2012

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .