poze sunt un supererou

Sunt un supererou!

Satu-Mare , Satu Mare. Marţi 23 Iulie 2013 18:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Seri Pozitive la Satu Mare

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poţi găsi soluţii la problemele care te frământă, socializezi şi cunoşti oameni noi şi poţi chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta. La sfârşitul întâlnirii se organizează o tombolă, premiul fiind oferit de oameni minunaţi din Satu Mare care s-au alăturat acestui proiect.

Tema lunii Iulie: „Sunt un supererou!” Invitat – Mirela Iank – psiholog şi trainer la Asociaţia Consult Scolari din Satu Mare.

„Înzestraţi de către noi cu puteri magice, fiinţe supranaturale, legendare, sau chiar persoane reale, eroii copilăriei noastre ne-au însoţit pe drumul devenirii ca adulţi. I-am admirat şi am crescut împreună cu Superman, Winnetou sau Harap Alb, învăţătoarea sau „profa” de română care, deşi severă, era o enciclopedie a înţelepciunii. Sau am văzut în părinţii sau fraţii noştri super eroii care, nu ştim cum, dar întotdeauna reuşeau să rezolve orice situaţie critică, pentru care nu exista imposibil şi care ne salvau întotdeauna în momentele dificile.
Sunt Mirela Iank, psiholog, trainer, femeie, mama, supererou. Cred în oameni şi în capacitatea lor de a se reinventa. Îi ajut să-şi descopere propriul potenţial, „super puterile” care îi fac unici şi valoroşi. Cred în poveştile cu final fericit. Stiu că deseori drumul este greu dar merită străbătut, fiindcă din fiecare calatorie învăţăm. Vă invit la o călătorie imaginară, la o întâlnire cu eroii noştri. Să îi cunoaştem şi să le mulţumim. Să descoperim, apoi, eroii din noi, calităţile noastre, active sau latente, resursele interioare şi capacitatea de a ne valorifica potenţialul.” (Mirela Iank)
Mai multe despre activitatea Mirelei Iank găsiţi pe site-ul Asociaţiei Consult Scolari.

Data: 23 Iulie ora 18 – 20
Locaţia: Sediul Asociaţiei Consult Scolari Satu Mare, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151

Înscrierile se fac accesând link-ul: http://schimbarepozitiva.ro/sunt-un-supererou/

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE, cât consideră că a valorat informaţia pentru ei, în felul acesta contribuind la susţinerea activităţilor Asociaţiei Schimbare Pozitivă.

Persoana de contact: Delia Danea, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, mail: deliadanea@yahoo.com.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 3920 zile, 04 Iul. 2013

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .