poze festivalul de teatru rotaract natyaveda

Festivalul de Teatru RotarAct Natyaveda

Satu-Mare , Satu Mare. Luni 28 Martie 2011 - Miercuri 30 Martie 2011

Categorii: Festivaluri

Clubul Rotaract, în colaborare cu Clubul Rotary şi Teatrul de Nord, organizează în perioada 28-30 martie 2011 a V-a ediţie a Festivalului de Teatru RotarAct Natyaveda.

Concursul se adresează tinerilor pasionaţi de actorie care doresc să se afirme în acest domeniu, este o competiţie a talentelor adolescenţilor din întreg judeţul Satu Mare şi nu numai. Într-un maraton de trei zile, fiecare trupă de teatru înscrisă în concurs va avea ocazia să-şi demonstreze talentul, ambiţia şi munca depusă în timpul repetiţiilor. La finalul festivalului cei care au dat dovadă de performanţă în actorie vor fi recompensaţi cu binemeritate premii. Distincţiile se vor acorda celui mai bun actor, celei mai bune actriţe în rol principal şi secundar, şi celui mai bun spectacol la categoria la care au participat: gimnaziu, liceu şi one man show. Festivalul are trei secţiuni pentru a da frâu liber concurenţilor să lupte strâns, dar fair-play. Această ediţie găzduieşte 27 trupe din întreg judeţul Satu Mare dar şi din Cluj, Sălaj şi Suceava.

Piesele vor fi prezentate în cadrul concursului pe scena Teatrului de Nord, fiind evaluate de un juriu de specialitate, iar spectacolele din acea săptămână vor fi deschise publicului larg.

Pret bilet: 10 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 679
Cuvinte cheie: Festival , Teatru , Evenimente Satu Mare
olimpia

Adaugat in urma cu 3714 zile, 14 Mar. 2011

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .