poze asociatia funkforum

Asociatia FunkForum

Satu-Mare , Satu Mare. Marţi 22 Iunie 2010

Categorii: Muzica si Concerte

Este un proiect-tandem

Marti, 22 iunie, de la ora 18, la Centrul cultural G. M. Zamfirescu Satu Mare, se opresc si concerteaza formatiile care intreprind un turneu pop-rock pri Regiunea Culturala Alpi-Dunare-Carpati 2010, dupa cum am aflat de la presedinta Organizatiei tineretului german “Gemeinsam” (Impreuna).
Turneul are ca punct de plecare Timisoara si include mai multe localitati din Regiunea Culturala Alpi-Dunare-Carpati. Este un proiect-tandem al Capitalei Culturale Europene Pécs 2010, realizat impreuna cu administratiile locale si organizatiile comunitatilor germane din regiune cu scopul de a promova cooperarile transfrontaliere. Actiunea este co-finantata din fonduri ale Ministerului Federal German de Externe prin Institutul pentru Relatii Externe ifa Stuttgart.
Parteneri ai manifestrarii din judetul nostru sunt Organizatia “Gemeinsam”, Forumul Democrat German Satu Mare, Asociatia Economica Rom]no-Germana (Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein – DRW), Centrul cultural “G. M. Zamfirescu”, si nu in ultimul r]nd, Asociatia Camera Mestesigarilor.
Trupele ce vor concerta si in Satu Mare sunt< Reich & Schön (Bogati & Frumosi) din Manheim (Germania), Vino Rosso (Vin Rosu), formatie rock-reggae-pop cu influente de muzica populara germana din Tirolul de Sud (Italia), Elektromágnes (Electromagnet), o trupa foarte tanara din Ungaria, Click_Life (Alege Viata) formatia alcatuita din patru tineri din Bucovina care combina rockul alternativ cu stilurile punk, blues, rock&roll, soft-rock si folk, SKALD, cea mai tanara formatie din portofoliul Forumului German din Sibiu.

www.informatia-zilei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 708
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Satu Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5029 zile, 21 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .