poze festivalul luna plina 2013

Festivalul Luna Plina 2013

Sibiu , Biertan. Miercuri 14 August 2013 - Duminică 18 August 2013

Categorii: Spectacole si Filme , Festivaluri

Luna Plina este un festival axat pe pe cinema-ul horror si fantastic care are loc in luna august, la Biertan, judetul Sibiu.

Cea de-a doua editie a Festivalului de Film Horror & Fantastic “LUNA PLINA”, unicul festival din Romania dedicat exclusiv cinema-ului de gen, va avea loc in perioada 14-18 august 2013, la Biertan, in judetul Sibiu. Invitata speciala a festivalului este scenarista si regizoarea KRISTINA BUOŽYTĖ, absolventa a departamentului Regie a Academiei Lituaniene de Muzica si Teatru.

Kristina va fi si membra a juriului sectiunii de lungmetraj, care va acorda trofeul “Luna Plina” 2013. Ceilalti doi jurati ai editiei a doua sunt CHRISTIAN HALLMAN, regizor si producator suedez, coordonator al EFFFF si selectioner al Festivalului International de Film Fantastic de la Lund si TOMAŽ HORVAT, director artistic si fondator al Festivalului de Film Grossmann, unicul eveniment cinematografic din zona fostei Yugoslavii specializat in cinema-ul de gen.

In acest an, festivalul a decis sa se extinda si in spatiul literar. Membrii echipei sunt primii donatori de carti pentru ceea ce va deveni, foarte curand, BIBLIOTECA FANTASTICA DE LA BIERTAN. Cei care doresc sa contribuie la acest proiect sunt invitati la festival cu cate un volum de proza de gen (SF, horror, policier, fantastic), pentru care vor primi un cocktail special “Luna Plina”.

Mai multe detalii: http://www.4arte.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3996 zile, 29 Mai. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .