poze weinfest media festival de vin i gastronomie
poze weinfest media festival de vin i gastronomie

Weinfest Mediaș - Festival de Vin și Gastronomie

Sibiu , Medias. Vineri 21 Septembrie 2018 16:00 - Duminică 23 Septembrie 2018
Piața Regele Ferdinand I

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Weinfest Mediaș - Prima ediție a Festivalului de Vin și Gastronomi

Timp de trei zile, începând cu 21 septembrie a.c., Piața Regele Ferdinand I din Mediaș, se transformă într-un centru de degustare a vinurilor, preparatelor culinare și a muzicii live de mai multe genuri.

Aceste zile sunt dedicate vinului, gastronomiei și culturii. Publicul va avea posibilitatea sa deguste vinuri atât din zona Târnavei, cât și din alte zone a României, și vor putea achiziționa produsele prezentate în cadrul festivalului. Gama diversificată a produselor gastronomice va fi oferită de micii producători locali și din zonă. Pentru degustare este necesară achiziționarea unui “Talon de degustare”. Prin intermediul acestui talon se pot face zece degustări de vin de la cramele participante la festival.

Pe perioada celor trei zile vom avea muzică din categorii foarte diferite. Ziua de vineri va avea un sentiment inconfundabil de festival. Avem trupe independente din toată țara, cu stiluri cât mai variate de la Hip-Hop la Dream Pop-Experimental, Jazz, Ska-Reggae si Alternative Pop.

Sâmbătă vom începe evenimentul cu Zmei 3, un proiect de jazz fermecător care cântă Rough Romanian Soul, urmat de mult îndrăgita trupă Desperado, care cântă “Country-Rock made in Transylvania” si încheiem seara cu Taxi, cea mai sinceră și nonconformistă trupă pop-rock din România.

Duminică ne vor încânta un duet splendid de pian și vioară și muzică romantic stil Indie-Folk. Încheiem Festivalul cu muzică Folk si Pop Rock reprezentați de artiștii locali.

Evenimentul este realizat de Asociația Culturală Pusteblume, Asociația Locului Natal si Asociația Ardealul Mediaș în parteneriat cu Primăria Mediaș, prin Direcția pentru Cultură Sport Turism și Tineret Mediaș si Forumul Democrat German.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/WeinfestMedias

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1007
Cuvinte cheie: Concerte , Festival , vin , jazz , rock , Evenimente Medias

Eveniment postat de organizator

daniela tulai depner

Adaugat in urma cu 2026 zile, 10 Sep. 2018

Adaugat de Tulai-Depner14107

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .