poze festivalul de merinde romanesti

FESTIVALUL DE MERINDE ROMÂNEŞTI

Sibiu , Medias. Vineri 26 August 2022 09:00 - Duminică 28 August 2022
PARCUL TINERETULUI- BULEVARDUL SINCAI

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/2000

Echipa Autentic Events revine în forță cu festivalurile tematice din capitală, mai creativă, mai pregătită şi mai dornică ca oricând să ofere vizitatorilor experienţe culinare inedite şi distracţie! Deschidem altfel seria târgurilor tematice cu FESTIVALUL DE MERINDE ROMÂNEŞTI, acelaşi concept, muzica bună şi atmosferă de petrecere week-endul acesta în PARCUL TINERETULUI, Platoul Şincai, de vineri, 26 august, până duminică, 28 august.

Ia-ți prietenii cei mai buni, ori familia, îmbracă-te de festival și pregătește-te pentru trei zile pline de energie pozitivă, diverse activități recreative, distracție și momente pentru întreaga familie!
Week-endul acesta toată bucătăria tradiţional românescă va fi la o “îmbucătură” distanță, şi suntem convinşi că veţi afla şi ceva secrete “la cald” la un ciobanul sosit tocmai din Alba, ce va pregăti tot felul de preparate excepţionale de la stână sub ochii trecătorilor: pastramă de berbecuţ la grătar, tocăniţă de berbecuţ la ceaun, pulpe de miel la tava, gulaş de porc, tochitură de porc, frigărui de porc, ciolan presat de porc cu fasole, costiță de porc cu varză călită, pastramă de porc la grătar din pulpă puţin afumată, cârnat de porc tradițional la grătar, cârnat de porc picant tradițional la grătar, virșli de oaie tradiționali la grătar, ceafă de porc la grătar şi multe altele. Toate sunt produse tradiţionale din Ardeal de la Nicolae Ciobanul din Alba Iulia, făcute cu mult suflet şi multă răbdare.
Tot pentru prima ediţie a festivalurilor marca Autentic Events, vom pregăti primul must al anului, din struguri copţi bine, din prima recoltă a acestui an, şi ştorşi chiar sub ochii celor pofticioşi şi dornici de un must ca la carte.
Vom aduce gustul românesc la rang de artă şi alte zeci de preparate autentice, tradiţionale de la delicioase preparate la grătar, fripturi și mâncăruri la ceaun, preparate de maeștri bucătari ce vor încinge grătarele de la primele ore ale dimineții: sute de mititei, cârnați, frigărui și fripturi, toate acestea stropite cu bere... din belșug. Festivalul va fi întregit de un târg tradiţional românesc cu produse naturale, produse bio şi organice, făurite de mâini dibace în fermele şi gospodăriile româneşti, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Intrarea este liberă, să aveți poftă!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 586

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 603 zile, 24 Aug. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 153

  • Ai ceva de zis?

    .