poze  coala medievala gastronomia militara in secolul al xv lea

Școala Medievală - Gastronomia Militară în secolul al XV-lea

Sibiu , Medias. Sâmbătă 19 Octombrie 2019 17:00 - Sâmbătă 19 Octombrie 2019
Hanul Greweln

Categorii: Spectacole si Filme

Asociația Ordinul Cavalerilor de Mediaș vă invită la Școala Medievală - Gastronomia Militară în secolul al XV-lea, în data de 19 octombrie, începând cu ora 17.00, la Hanul Greweln.

Asociația Ordinul Cavalerilor de Mediaș vă invită la Școala Medievală - Gastronomia Militară în secolul al XV-lea, în data de 19 octombrie, începând cu ora 17.00, la Hanul Greweln.

În program: muzică medievală cu TRUVERII, demonstrații de luptă între trupele de reconstituire istorică din România, Bosnia, Croația și Turcia, dansuri medievale, și demonstrații culinare.

Invitați speciali la acest acest eveniment sunt: Vulturii din Țara Călatei, Compania Ursului Brun, Straja Cetății Suceava, Teutonii din Transilvania, Ordinul Solomonarilor, Compania Dragonului, Ordugah (Turcia), Clubul de Tineret și Sport din Ankara, Knight of the Herceg Stjepan Kosaca (Bosnia), Knight of Vrana (Croația).

În fiecare tabără veți afla o parte din secretele bucătăriei specifice țării din care provin invitații și cum să preparați mâncăruri după rețetele din secolul al XV-lea. Fiecare participant la acest eveniment va avea posibilitatea să guste preparatele culinare, achiziționând un voucher în valoare de 25 lei.

Proiectul este finanțat prin Agenda Comunității Consiliului Județean Sibiu. Partener este Primăria Municipiului Mediaș.

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 648

Eveniment postat de organizator

antonela

Adaugat in urma cu 1626 zile, 15 Oct. 2019

Adaugat de Antonela2019

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .