poze tribute to anca parghel concert live ana maria galea si alex man

TRIBUTE TO ANCA PARGHEL - Concert live Ana Maria Galea si Alex Man

Sibiu , Sibiu. Joi 10 Decembrie 2009 21:00
Bohemian Flow, Piata Mica 26

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

Concert live Ana Maria Galea si Alex Man

Gen: Jazz
Acces: Bilete, Invitatii
Pret: 10 lei
Organizator: 24-FUN

Revista de timp liber 24-FUN Sibiu aduce un omagiu celei ce a fost supranumita diva jazz-ului romanesc: Anca Parghel. Joi 10 decembrie, la un an de la plecarea Ancai dintre noi, pe scena clubului Bohemian Flow din Sibiu, P-ta Mica nr.26, 24-FUN propune pasionatilor de jazz un concert semnat Ana Maria Galea si Alex Man.
Ana Maria Galea este una dintre vocalistele care au avut marele noroc de a lucra cu Anca Parghel . Alaturi de Irina Sarbu, Maria Raducanu , Luiza Zan , Ana Maria face parte din tanara generatie de vocaliste de jazz din Romania. Stilurile abordate de ea sunt dintre cele mai diverse de la Beep-Boop la Hard Bop , Fusion si chiar Free Jazz fiind absolventa a facultatii de teatru din Tg. Mures ea imbina arta dramatica cu muzica. Ana Maria Galea revine de data aceasta in Sibiu intr-o formula speciala alaturi de chitaristul Alex Man - chitaristul care canta de mai bine de 15 ani alaturi de nume mari ale jazzului Rick Condit, Eldad Talmu, Pedro Negrescu , Maria Raducanu , Tudor Parghel.
Asadar iubitorii jazz-ului si nu numai sunt invitati joi seara la ora 21.00 in Bohemian Flow unde Ana Maria Galea si Alex Man vor sustine un concert in memoria Anca Parghel .

sursa: sibiu.24fun.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 811
Cuvinte cheie: Concert , live , jazz , Evenimente Sibiu
marcel s

Adaugat in urma cu 4743 zile, 07 Dec. 2009

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

  • Ai ceva de zis?

    .