poze targul national de carte si revista religioasa

Targul National de Carte si Revista Religioasa

Sibiu , Sibiu. Duminică 11 Octombrie 2009 10:00
Biblioteca Judeteana Astra

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte , Targuri

Corpul B al Bibliotecii Judeţene "Astra" va găzdui, începând de joi, 8 octombrie, până duminică, 11 octombrie, cea de a zecea ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă. Şi-au anunţat participarea 20 de edituri din mai multe oraşe din ţară.

Târgul va fi deschis joi, 8 octombrie, de la ora 13, cu un concert de toacă susţinut de un grup de copii din oraşul Victoria, îndrumaţi de pr. Smădu Nicolae.

Va avea loc, apoi lansarea noului număr al revistei "Conştiinţa" şi a volumului "Pedeapsa neascultării" de Ion Lazăr, în prezenţa autorului. De la ora 18 va avea loc prezentarea Editurii Andreiana, odată cu lansarea volumelor "Documente şaguniene din Şcheii Braşovului" (3 volume) de Î.P.S. Dr. Laurenţiu Streza şi pr. Vasile Olteanu, cu participarea Î.P.S. Dr. Laurenţiu Streza, a pr.prof.univ.dr. Mircea Păcurariu şi pr.prof.univ.dr. Dumitru Abrudan. De la 18.30 este programată prezentarea volumului "Cuvinte la zile mari" a Mitropolitului Antonie Plămădeală.
Vineri, 9 octombrie, de la ora 17, vor avea loc alte patru lansărin de carte. Este vorba despre "Daruri din darurile primite" de pr. Teofil Părăian, "Anaforaua Sf. Vasile cel Mare" de conf.univ.dr. Ciprian Streza, "Tinerii şi ispita XXX", de Cristian Şerban şi volumul "Acatiste" de Sandu Tudor. Invitat va fi Răzvan Codrescu.

Sâmbătă, 10 octombrie, programul va curprinde alte nouă lansări de carte. Vor fi lansate volumele "Filocalia pentru copii şi tineri" de Cristian Şerban, "7 zile, 7 convorbiri" a pr. Mihai Petian, "Colecţia Mărgăritarele Pustiei", de monahul Ignatie, "Osana, Osana" de Traian Dorz, "Cuvinte de Aur"de pr. Iosif Trifa, "Viaţa Sfintei Filofteia de la Târnovo. Viaţa Sfântului Patriarh Eftimie de Târnovo", "Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov cu sfintele moaşte la Bucureşti", "Sfânta Cuvioasă Parascheva cu sfintele moaşte la Iaşi" şi "Reeducarea de la Aiud. Peisaj lăuntric", de Demostene Andronescu. Programul conţine şi prezentarea volumului "2 milioane km în căutarea Adevărului", de Klaus Kenneth, deschiderea unei expoziţii realizată de copiii grupei mari A de la Grădiniţa nr.38 din Sibiu, "Micul Prinţ, călător printre stele" şi o videoproiecţie a filmului pentru copii "Prinţesa cu haine de aur".

Închiderea oficială a târgului va avea loc duminică, 11 octombrie, de la ora 17.

La târg vor participa 20 de edituri din Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Făgăraş, Craiova, Deva, Piteşti, Timişoara şi Cluj. Programul de vizitare va fi, în fiecare zi de târg, de la ora 10 la ora 20, iar duminică, de la ora 10 până la ora 19.

Mai multe detalii: http://www.ronduldesibiu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1099
Cuvinte cheie: Sibiu
gabriel stan

Adaugat in urma cu 4437 zile, 05 Oct. 2009

Adaugat de Gabriel

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 394

Alte Evenimente din Sibiu
targul de craciun din sibiu 2021

Targul de Craciun din Sibiu 2021

Sibiu, Sibiu. 12 Dec 2021 - 2 Ian 2022
  • Ai ceva de zis?

    .