poze lansare de carte codul bibliei semnatura lui dumnezeu

Lansare de carte: Codul Bibliei. Semnătura Lui Dumnezeu

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 8 Noiembrie 2014
Biblioteca Astra din Sibiu, Corp B

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Editura Adenium lansează Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu

Editura ADENIUM din Iași lansează sâmbătă, 8 noiembrie 2014, ora 13 și 15 minute, la Sibiu, cartea Codul bibliei. Semnătura lui Dumnezeu, autor Protosinghel Teodosie Paraschiv.
Lansarea va avea loc în cadrul Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă, ediția a XIV-a, care se desfășoară în perioada 6-9 noiembrie 2014, la Biblioteca Astra din Sibiu.
Vor participa: pr. dr. Mihai Petian și protosinghel Teodosie Paraschiv.

Prin această lucrare autorul își propune să aducă în atenția cititorului codul Bibliei ca pe o “dovadă incontestabilă, în aceste vremuri de necredință și scepticism, că Biblia este inspirată de Dumnezeu cuvânt cu cuvânt.” Volumul răspunde la întrebările pe care autorul le pune chiar de la început: “Putem avea încredere în Biblie? Ne prezintă Biblia adevărul despre Dumnezeu, omenire și mântuire? Mai este creștinismul credibil? Putem crede că Iisus Hristos a înviat din morți acum două mii de ani? Este Iisus Hristos singura cale de mântuire pentru omenire? Mai este posibil ca noi să credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu inspirat? Este Biblia cu adevărat fără eroare și demnă de încredere, în ciuda atacurilor în creștere asupra autorității ei? Cine este autorul Bibliei?”

„Felul cum a fost creată Biblia reprezintă una dintre cele mai mari taine din toate timpurile. Biblia conține șaizeci și șase de cărți scrise de patruzeci și patru de oameni, folosind trei limbi – ebraica, aramaica și greaca –, în decursul a o mie șase sute de ani. Nicio carte din lume nu a mai fost scrisă de a lungul unei asemenea perioade de timp.”

Cartea face parte din colecția Christia a Editurii ADENIUM, care propune o serie de volume atent selecționate pentru omul „secolului vitezei”, care își dorește să păstreze vie relația cu sine însuși, cu ceilalți și cu Dumnezeu. Sinteze din cele mai importante scrieri de Spiritualitate, soluții pentru depășirea stărilor de impas și pentru regăsirea bucuriei de a trăi fiecare zi a vieții. Predici, mărturii și exemple din viețile celor mai mari sfinți ai lumii, arătând cum au ajuns niște oameni obișnuiți la starea de sfințenie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 482
Cuvinte cheie: Sibiu

Eveniment postat de organizator

adenium

Adaugat in urma cu 2035 zile, 07 Nov. 2014

Adaugat de Editura Adenium

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .