poze airfield festival la sibiu

Airfield Festival la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 1 August 2014 - Duminică 3 August 2014

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

Airfield Festival la Aerodromul Magura

AIRFIELD FESTIVAL, care se va desfasura intre 1-3 august pe Aerodromul Magura de langa Cisnadie, este cel mai tanar festival din Sibiu si propune un concept nou, care combina muzica electro, cu agrementul, turismul si sporturile extreme.

Pe cele doua scene ale festivalului vor urca artisti consacrati ai zonei electro, dar si tineri romani talentati. Printre invitatii speciali se numara artistul rus Andrei Pushkarev, rezident al postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante statii de profil din lume. A mixat la festivaluri foarte importante din tara si strainatate si a fost invitat in cele mai frecventate cluburi de profil din Europa si chiar America de Sud.

Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tanar din 1191, urca si el pe scena AIRFIELD FESTIVAL.
Line-up-ul numara peste 15 artisti ai muzicii electronice, printre care veteranul DJ Vasile, dar si Adi Dumitra, K-Lu, Toygun, Vlad Dobrescu, Jay Bliss, DJ Sauce, Ciprian Popa, DEX, Razvan Mate, Mike One, KCN, Sil, Pitza, Vlad F, Gabi Ticulescu, Tuti, Bozzo si Axel.

AIRFIELD FESTIVAL se desfasoara intr-un adevarat paradis verde si se intinde pe o suprafata de aproximativ 20 de hectare. Vor fi amplasate doua scene, doua zone de food & drinks, o zona de parcare, o zona de camping cu facilitati, o zona de activitati distractive, un centru de informare turistica si spatii destinate demonstratiilor practice aeronautice.

Transportul din Sibiu catre Aerodromul Cisnadie si retur va fi asigurat cu microbuze, din ora in ora.
Participantii la festival vor ocazia nu numai sa aculte muzica preferata, dar si sa petreaca un week-end memorabil la Sibiu, avand la dispozitie mai multe variante de petrecere a timpului liber – dirt bike, excursii cu bicicleta si excursii montane. Spatiul care gazduieste evenimentul poate fi folosit pentru zboruri de agrement si salturi cu parasuta.

In acest moment, AIRFIELD FESTIVAL a ramas singurul festival de muzica electronica din Sibiu (n.r Fusion Festival, eveniment consacrat, nu se va mai tine anul acesta).

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3912
popadriana

Adaugat in urma cu 3660 zile, 16 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .