poze gala de moda feeric fashion show 3 sibiu

Gala de Moda:"FEERIC fashion show 3" - Sibiu

Sibiu , Sibiu. Joi 1 Iulie 2010 20:00
Piața Mică a Sibiului

Categorii: Festivaluri , Petreceri

Gala de Moda:"FEERIC fashion show 3"

Cu deosebită plăcere sunteți invitați să participați la ceea ce deja este un succes în lumea mondenă a Sibiului și nu numai, adică FEERIC fashion show, o gală de modă aflată la a 3-a ediție, care va avea loc în Piața Mică a Sibiului, locație cu tradiție pentru orice eveniment mportant al orașului fie el cultural, artistic sau monden. Evenimentul va avea loc pe data de 1 iulie începand cu orele 20.

FEERIC fashion show este o producţie Mitichi, in portofoliul caruia se regasesc proiecte foto, publicații glossy de lifestyle, productii de televiziune și nu numai, proiecte de o calitate și longevitate deja recunoscute.

Evenimentul este singurul de acest gen desfășurat la Sibiu, deoarece combină elementele de fashion cu cele de muzică bună live, momente artistice, dans şi acrobații acestea având rolul de a aduce un plus de valoare manifestării. Conceptul este unul inedit, în care toate aceste elemente capătă noi forme de expresie într-un spațiu organizat. Gala este deschisa tuturor iubitorilor de modă, de monden și mai ales celor care doresc să petreacă câteva ore într-un mediu de calitate, cu un spectacol grandios. Conform statisticilor de anul trecut se asteapta in acest an un public de aproximativ 4000 de spectatori.

La toate acestea se adaugă o bună infrastructură și o locație situată în chiar centrul fostei capitale culturale cu o excelenta interfață către toți marii parteneri Accesul este garantat de invitațiile care se pot obține de la organizator în avans.

Pentru promovarea evenimentului, au fost aleși și deja confirmați parteneri media la nivel național și regional, cum ar fi Antena 1, Zile și Nopți, Kiss fm, plus alte publicații locale ( Tribuna, Glam, Turnul Sfatului etc). Afișe, fly-ere, internet, bannere sunt alte modalități prin care gala și partenerii prezenți vor fi aduși în prim-planul lumii mondene. Promovarea media realizată prin FEERIC fashion show, reprezintă conceptul cel mai bun, cel mai adecvat, care comunică cel mai bine publicului ţintă calităţile produsului/serviciului oferit de partener.

De asemenea, FEERIC fashion show va oferi tuturor publicaţiilor print/online, precum şi bloggerilor de modă, posibilitatea obţinerii de acreditări de-a lungul desfăşurării evenimentului.

Vă invitam să fiți alături de noi la Feeric fashion show!

Mai multe detalii: http://www.feeric.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 821
Cuvinte cheie: Fashion , Iulie , 1 , feeric , show , 2010 , Evenimente Sibiu
andrei

Adaugat in urma cu 3898 zile, 24 Mai. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

  • Ai ceva de zis?

    .