poze classics for pleasure

Classics for Pleasure

Sibiu , Sibiu. Vineri 10 August 2018 20:00 - Duminică 12 August 2018
Piata Mare, Sibiu

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/3000

În perioada 10 – 12 august 2018 peste 300 de artiști vor aduce magia muzicii clasice în centrul istoric al orașului Sibiu. Festivalul va reuni unii dintre cei mai buni artiști români și va fi dedicat Centenarului și succesului internațional cu care orașul se poate mândri în domeniile cultural, turistic și gastronomic.

Deschiderea Festivalului Classics for Pleasure – 100 de ani de excelență va avea loc vineri, 10 august, cu concertul Proms of Delight - un concert ce reunește unele dintre cele mai cunoscute și iubite piese din istoria muzicală a lumii. Ziua de sâmbătă va aduce două concerte: muzică barocă în Biserica Ursulinelor și o combinație deosebită între rock și clasic în Piața Mare iar închiderea se va face duminică cu concertul Clasic & Magnific.

Unii dintre cei mai buni artiști din România vor urca pe scenă în cadrul festivalului iar Felicia Filip, Petre Sbârcea, Camerata Regală, Marius Budoiu și Luiza Fatyol sunt doar câteva exemple în acest sens.

A VIII-a ediție a festivalului este intitulată 100 de ani de excelență și este dedicată Centenarului și realizărilor cu care Sibiul se poate mândri la nivel internațional. Concret, este vorba despre excelență în domeniul cultural, Sibiul fiind recunoscut la nivel internațional pentru activitatea sa culturală bogată, în domeniul gastronomic, prin titlul de Regiune Europeană a Gastronomiei pe care îl va purta în 2019 și în domeniul turistic, fapt atestat de cele 3 stele Michelin.

Pe lângă programul muzical care garantează o experienţă de neuitat pentru toţi iubitorii de frumos, festivalul propune și circuite turistice și interviuri inedite.

Accesul la evenimente este gratuit.
În vazul în care va ploua, spectacolele vor fi mutate în interior – toate detaliile vor fi oferite pe www.classicsforpleasure.ro.

Programul festivalului:

10 AUGUST 2018
Proms of Delight, Piața Mare, ora 20.00
Dirijor: Adrian Petrescu, Soliști: Luiza Fatyol și Marius Budoiu, Orchestra: Filarmonica de Stat ‘Transilvania’ din Cluj-Napoca







11 AUGUST 2018
Delectare barocă, Biserica Ursulinelor, ora 16.00
Camerata Regală
Rock & Play, Piața Mare, ora 20.00
Dirijor: Alexandru Ilie, Solist: Adrian Petrescu, Orchestra: Philarmonia Elite

12 AUGUST 2018
Clasic & Magnific, Piața Mare, ora 20.00
Dirijor: Petre Sbârcea, Soliști: Felicia Filip și Diana Maria Petrache, Orchestra: Orchestra Filarmonicii din Sibiu

Festivalul Classics for Pleasure este organizat de Elite Art Club UNESCO si cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Mulțumim Telekom România, un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Soluțiile lor deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru.

Mulţumim partenerilor noștri care fac fiecare ediție să fie mai frumoasă: La Fântâna, Turbomecanica, UniCredit Bank, Aria, Nappo Shoes, Rotary Club Sibiu Cibinium, Hotel Hilton, Hotel Noblesse, Hotel Horeum, Hotel Sonne, Hotel Yellow Boot, cofetăria Simpa și grădinița Open Arms.

Mai multe detalii: http://classicsforpleasure.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1059

Eveniment postat de organizator

amalia badescu

Adaugat in urma cu 2058 zile, 10 Aug. 2018

Adaugat de Amalia15324

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
la familia turneu na ional foarte 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .