poze arka park se alatura evenimentului sibiu winter challenge 2014
poze arka park se alatura evenimentului sibiu winter challenge 2014 poze arka park se alatura evenimentului sibiu winter challenge 2014

Arka Park se alătură evenimentului Sibiu Winter Challenge 2014

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 20 Decembrie 2014 10:00 - Sâmbătă 20 Decembrie 2014

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/1000

2 locații Arka Park – gazde ale evenimentului Sibiu Winter Challenge

PUMA Club Sibiu organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Sibiu Winter Challenge, sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 09.00 și 21.00 în trei locații diferite, dintre care două în stațiunea Păltiniș: pârtia Arena Platoș și parcul de aventură Arka Park și una în Sibiu: Arka Park Indoor Climbing Sibiu. Cum locația inițială din Parcul Sub Arini nu va putea fi utilizată, întrucât zăpada se lasă așteptată, am adăugat pe lista locațiilor evenimentului baza sportivă Arka Park Indoor Climbing Sibiu.

Cele 2 locații Arka Park, cea de exterior din Păltiniș și cea de interior din Sibiu vor fi puse la dispoziția publicului larg în cadrul proiectului Sibiu Winter Challenge. Așadar, sâmbăta aceasta, între orele 10.00 și 16.00, toți pasionații de aventură sunt așteptați să încerce activitățile puse la dispoziție în mod gratuit pentru un interval de câte o oră pentru fiecare participant:

Arka Park Paltinis: 10.00-16.00
- Tubbing
- Trasee
- Tiroliană

Arka Park - Indoor Climbing Sibiu: 10.00-16.00
- Panou de catarat
- Bouldering
- Trasee
- Tiroliană

Arka Park Indoor Climbing Sibiu

Parcul de aventură Arka Park a deschis în data de 1 decembrie 2014 o nouă locație: Indoor Climbing Sibiu, pe strada Frigoriferului, nr. 6, zona Calea Turnișorului, o locație unde aventura și distracția își găsesc locul. Gândită ca o alternativă la parcul de aventură outdoor Arka Park din Păltiniș și ca o metodă inedită de a scăpa de rutina zilnică, Arka Park Indoor Climbing Sibiu oferă iubitorilor de sport și aventură posibilitatea de a practica escalada într-o locație de interior sub supravegherea personalului specializat.

Sala de pe Str. Frigoriferului este realizată la standarde internaționale, cu 5 trasee de escaladă, panou de cățărat și panou de bouldering. Cu o suprafață de 800 mp, sala este împărțită în 3 zone de activitate. Prima, zona pentru escaladă și tiroliane, este formată din trasee realizate pe grade diferite de dificultate, care au în componență 55 de elemente de joc și sunt accesibile tuturor indiferent de nivelul lor de agilitate sau experiență. În cea de-a doua zonă este amplasat panoul de cățărat, care are o suprafață de 130 metri și o înălțime de 9 metri, punând la încercare abilitățile fizice și tehnice ale participanților. Lângă panoul de cățărat se află cea de-a treia zonă, destinată panoului de bouldering, cu o suprafață de 24 metri pătrați și o multitudine de unghiuri și forme. Imaginația fiecărui practicant este folosită din plin la panoul de cățărat și de bouldering, acestea fiind destinate atât începătorilor, cât și cățăratorilor de nivel mediu și avansat.

Sibiu Winter Challenge este un eveniment complex care îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă cu distracția nocturnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă, sub supraveghere specializată. Pe lângă activitățile de la Arka Park, în cadrul “mini-olimpiadei de iarnă” vor avea loc la Arena Platoș concursuri de ski și snowboard, o demonstrație de freestyle snowboard și, în plus, vor fi amenajate următoarele zone de activități: sănii, workshop Salvamont, ski & snowboard monitor, freestyle (snowboard/ski), airsoft, hockey pe zăpadă, ski de tură, activități pentru copii. Evenimentul se va încheia spre seară cu o petrecere pe pârtia Arena Platoș, animată de concertul Gojira & Planet H.

Proiectul Sibiu Winter Challenge, organizat de PUMA Club, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de pârtia Arena Platoș, Arka Park, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Asociația Arbitrilor de Schi Sibiu, Serviciul Public Salvamont Sibiu, Clubul Vektor Sibiu, Overload Sibiu, Printcenter, Promo Management și Grey Projects. Parteneri de eveniment: ANDU, UCM, Buonavista, Isotech și Sibiul Vesel.

Mai multe informații despre eveniment și înscrieri la concursuri găsiți pe www.pumaclub.ro și pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1205

Eveniment postat de organizator

laura popa

Adaugat in urma cu 3477 zile, 17 Dec. 2014

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .