poze night cross challenge
poze night cross challenge poze night cross challenge

Night Cross Challenge

Sibiu , Sibiu. Vineri 8 Iulie 2016 20:00 - Vineri 8 Iulie 2016
Muzeul in Aer Liber Dumbrava Sibiului

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 200/1000

Pregătiţi de alergare la ceas de seară? Night Cross Challenge revine pe 8 iulie în Muzeul Satului

Night Cross Challenge este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem tuturor sibienilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui cros nocturn desfăşurat într-o locaţie mirifică, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Competiţia va avea loc vineri, 8 iulie 2016, pe aleile din Muzeu.

Alergători amatori sau profesionişti se pot înscrie în concurs la una dintre cele 12 categorii, stabilite în funcţie de distanţa traseului ( Hobby 5 km, Avansaţi 10 km) şi de vârstă. Toţi participanţii vor avea de parcurs un traseu prestabilit, pregătit cu atenţie de directorul tehnic al competiţiei, Daniel Troancă. Night Cross Challenge se află la a doua ediție și dorește să devină un eveniment cu tradiție, al cărui scop este promovarea sportului de masă şi, cu precădere, a alergării ca şi modalitate de a face mişcare şi de recreere.

Crosul de noapte va debuta cu preluarea kitului de înscriere începând cu ora 20.00 în zona scenei de pe lac, iar în jurul orei 22.00 se va da startul competiţiei. În mod tradițional se va acorda un premiu de 100 Euro şi titlul de Best Runner 2016, celui mai rapid timp al traseului de 10 km. Câştigătorii clasaţi pe locurile 1,2,3 la fiecare categorie de concurs vor primi diplome, trofee, medalii şi premii din partea sponsorilor.

Night Cross Challenge se bucură de susţinerea Consiliului Judeţean Sibiu
Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Doamna Daniela Cîmpean, a primit tricoul oficial al evenimentului Night Cross Challenge: "Sunt încântată să susţin o competiţie sportivă inedită desfăşurată pe nocturnă în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA şi, totodată, să susţin cauza promovată de acest eveniment, cea de "Protejare a Pădurilor României".

Proiectul, care se alătură conceptului “Protejaţi Pădurile României,” este organizat de CAB Sport şi implementat cu sprijinul Tură în Natură, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu. Parteneri de eveniment: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Travelgator, Andu, Aria Sport, Greiner, Thrace Greiner, Visma, Inov8, Explorer Sport, Shopping City Sibiu, Promo Management.

Detalii pentru înscriere pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Mai multe detalii: http://acceptaprovocarea.com/project-details/night-cross-challenge-2/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2214

Eveniment postat de organizator

laura popa

Adaugat in urma cu 2885 zile, 01 Iul. 2016

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .