poze artmania festival 2014 la sibiu

ARTmania Festival 2014 la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Luni 4 August 2014 - Duminică 10 August 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

ARTmania Festival 2014 se va desfasura in perioada 4 – 10 august, in Piata Mica si Piata Mare din Sibiu.

Trupele Therion, Eluveitie si Zdob si Zdub sunt confirmate la ARTmania Festival Sibiu 2014.
Diary of Dreams si Crematory, sunt noile confirmari ARTmania Festival 2014.
Cea de-a Ix-a ediție ARTmania Festival va avea loc în perioada 4-10 august 2014, concertele principale desfășurându-se în weekend, după următoarea structură: Scena Principală va fi construită în Complexul Balanța sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“, în timp ce scena din Piața Mare va găzdui concerte cu acces liber pentru publicul general. De asemenea, curtea interioară a Palatului Brukenthal din Piața Mare și Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor găzdui concerte cu acces special.

Începând din acest an, ARTmania Festival dezvoltă povestea născută în cetatea medievală a Sibiului și oferă iubitorilor de muzică, în premieră, patru scene. Publicul dedicat al festivalului se va putea ascunde de lumină în „ARTmania Vampires’ Den“, spațiul care va găzdui în weekend concertele unora dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali. În acest loc, accesul va fi permis doar posesorilor de abonamente achiziționate până în prezent și până la data festivalului, în limita locurilor disponibile.

“ARTmania Vampires’ Den” va găzdui vineri seara concertul Eluveitie. Povestea Eluveitie a început în iarna anului 2002 în Elveția când membrul fondator Chrigel Glanzmann a decis să formeze o trupă care să unească metal–ul melodic cu folk-ul, dând astfel naștere unei noi ere: folk-metal. Trupa concertează de peste 12 ani și în 2014 ajung în premiera pe scena ARTmania Festival.

Una dintre cele mai votate trupe în topul preferințelor spectatorilor ARTmania va concerta sâmbătă, 9 august 2014, pe scena principală ARTmania Festival. Încântându-ne de mai bine de 26 de ani, Therion în concert este trupa ce trebuie descoperită de fiecare dată, la fel cum fiecare album este o provocare a simțurilor stimulate de magia Therion.

În curtea Palatului Brukenthal Sibiu va fi amplasată și în acest an ARTmania Acoustic Stage. Melomanii se vor putea bucura de cel puțin un concert cu un nume legendar organizat în seara de joi, conform tradiției începute în 2013 cu Deine Lakaien, unul dintre cele mai apreciate evenimente ale ediției anterioare.

ARTmania Post Rock Stage va promova în weekend cele mai apreciate proiecte de gen, în curtea Muzeului de Istorie - Casei Altemberger.

Concertele din Piața Mare vor avea acces gratuit pentru publicul larg, promovând renumite formații rock din România. Prima confirmare din această serie vine de la Zdob și Zdub. Trupa va concerta sâmbătă seara într-un show live spectaculos. Am putea să îi numim etno-rockeri care îmbină elementele hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk și dau naștere unui crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural.

Pentru Scena Principală a festivalului, „ARTmania Vampires’ Den“, vor fi disponibile exclusiv abonamente, fără bilete individuale pe zile, o condiție impusă de spațiul limitat. Abonamentele pentru publicul din România sunt disponibile în rețelele Diverta și myticket.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro. Începând din luna martie abonamentele vor fi disponibile și în rețelele Eventim și Germanos.

Prețuri în limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioadă de distribuție: martie-aprilie: 125 lei; mai-iunie: 150 lei; iulie-august: 180 lei.

Joi, 7 august 2014
Scena Brukenthal

Peter Hammill
Scena Altemberger

65daysofstatic

Vineri, 8 august 2014
Scena Vampires’ Den

Eluveitie
Diary of Dreams
Rage
Scena Brukenthal

Hauschka
Scena Altemberger

EF

Sambata, 9 august 2014
Scena Vampires’ Den

Crematory
Therion
Scena Brukenthal

Daemonia Nymphe
Scena Altemberger

Tides From Nebula
Scena din Piața Mare din Sibiu – INTRARE LIBERĂ

Zdob și Zdub

Mai multe detalii: http://artmaniafestival.ro/

Pret bilet: 125 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 5379
popadriana

Adaugat in urma cu 2946 zile, 26 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Sibiu
traieste intentionat

Traieste intentionat!

Sibiu, Sibiu. 20 Nov 2021 - 20 Nov 2021
tabara de numerologie

TABARA de NUMEROLOGIE

Sibiu, Sibiu. 1 Oct 2021 - 3 Oct 2021
targul de craciun din sibiu 2021

Targul de Craciun din Sibiu 2021

Sibiu, Sibiu. 12 Dec 2021 - 2 Ian 2022
sibiu music fest 2021

Sibiu Music Fest 2021

Sibiu, Sibiu. Duminică 19 Septembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .