poze concert celebrate christmas la sibiu

Concert "Celebrate Christmas" la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Miercuri 11 Decembrie 2013 19:30

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Seara de concert la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu

Concertul extraordinar ’’Celebrate Christmas’’ al grupului Virginia State Gospel Chorale- USA, programat în data de 11 decembrie la Sibiu în Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.30, face parte din turneul internaţional al trupei, care va avea ca punct de plecare Vaticanul şi apoi alte destinaţii din Italia, Elveţia, România şi Ungaria.
Virginia State Gospel Chorale are în componența sa 35 artisti, printre ei numărându-se J. David Bratton, autorul piesei “Every praise” care ocupă de 15 săptămâni locul 1 în Top American Billboard .

J. David Braton a avut numeroase colaborări cu artiști ca : Stevie Wonder, Roberta Flack, Patie Labelle şi Edwin Hawkins.

În septembrie 2012 grupul a caștigat premiul de popularitate la prestigiosul concurs “Verizon how sweet sound”, iar participarea sa la renumitul “America’s got talent” i-a propulsat până în semifinale, încântând mii și mii de telespectatori.

În anul 2005, Virginia State Gospel Chorale a susținut un recital pentru Papa în cadrul Concertului de Crăciun de la Vatican.

Prezența grupului la Sibiu se datorează colaborării companiilor de spectacole MM Pro Art Enterprise și SC Bravo Dance SRL.

Mai multe detalii: http://sibiu.inoras.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2615 zile, 26 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .