poze concert days of confusion

Concert Days of Confusion

Sibiu , Sibiu. Vineri 9 Februarie 2018
Oldies Pub

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Days of Confusion / Cenusa Soarelui @ Oldies Pub

Open doors: 19:00
CENUȘA SOARELUI: 19.45 – 20.30
DAYS OF CONFUSION: 20.45 – 22.00
Bilet: 20 lei

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal, cu identitate proprie dată de amestecul liric/agresiv căruia i-au adăugat multă atmosferă şi diversitate.

În cei 7 ani de când Days Of Confusion sunt prezenți pe scena muzicală au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical, până în prezent.

Trupa a obținut până acum premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 a fost nominalizată la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).


Despre CENUSA SOARELUI

Formatia ia oficial fiinta in Cluj Napoca, 2017, prin lansarea primului lor videoclip pentru piesa “Instrainare”. Trupa este compusa din membri asezonati in multiple stiluri muzicale, care reusesc apoi sa uneasca aceste influente si sa le categorizeze drept “Uneori Metal”. De la breakdownuri agresive la parti melodice sensibile si pasaje instrumentale complexe, Cenusa Soarelui reuseste sa abordeze o gama variata de gusturi, sa zicem cate putin pentru fiecare.

Pe langa videoclipul oficial, acestia au lansat si varianta live a piesei “Marcus e acasa” si un playthrough video pentru mai sus mentionata piesa “Instrainare”.

Piesa “Marcus e acasa” a fost filmata si inregistrata in cadrul primului lor concert sustinut in data de 28 Octombrie 2017.

Componenta:
- Ionut Domilescu - Voce
- Serban G. Ontanu Craciun - Chitara
- Ionut Florin Dumitrescu - Chitara
- Paul Tenciu - Bas
- Robert Bravjak – Tobe

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 390
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Sibiu
daniela

Adaugat in urma cu 1036 zile, 22 Ian. 2018

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3014

  • Ai ceva de zis?

    .