poze echo kailas prometheic consequence sibiu rock n bike club

Echo, Kailas, Prometheic & Consequence @ Sibiu, Rock'n'Bike Club

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 14 Noiembrie 2015 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Dorim sa mentionam ca acest concert este organizat de Rock'n'Bike club, trupele prezente la eveniment, voluntarii, partenerii Cavalleria events cat si partenerii strategici din Sibiu ce urmeaza sa-i anuntam... si nu in ultimul rand de publicul care va fi prezent la acest concert. Fara public, actul de caritate nu este complet. Haideti sa fim alaturi de aceia care inca se lupta pentru viata lor pe paturile spitalelor.

Death-doomeri de la EchO pleaca intr-un nou turneu in luna noiembrie, iar majoritatea concertelor vor avea loc in Romania. In cele 4 opriri pe care le fac in tara noastra, italienii vor fi insotiti de trupa Kailas (IT).

Dupa turneul din 2014, italienii de la EchO au decis sa traverseze din nou Romania. Formatia italiana activeaza din 2007 si prezinta un doom cu influente psihedelice. Primul lor album, „Devoid of Illusions” a fost lansat la finalul anului 2011 si a consolidat pozitia formatiei pe piata de profil in cel mai scurt timp. In 2015, trupa lucreaza la al doilea material de studio.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 411
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Sibiu
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1658 zile, 13 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .