poze festivalul international de benzi desenate de la sibiu

Festivalul International de Benzi Desenate de la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 15 Aprilie 2016 18:00 - Duminică 17 Aprilie 2016

Categorii: Muzica si Concerte

Cel mai mare Festival de Benzi Desenate din România se pregăteşte la Sibiu !

Workshop-uri, meciuri de BD, expoziții, live-drawing, conferințe, lansări de albume, și un concert-desenat sunt evenimentele pe care le propunem timp de trei zile pentru ca publicul larg să descopere Banda Desenată.
De la prima sa ediție din 2013, Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu atrage anual peste 1000 de participanți, impunându-se deja ca unul dintre evenimentele de marcă din sfera artelor grafice din România.

Anul acesta afișul a fost realizat de Robert Obert, artist din Bucureşti. Imaginea celei de-a 4-a ediții a Festivalului Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu se inspiră din caracteristicile universului dezvoltat în albumul “Profeția Urbană”, publicat în 2014 și propune o viziune post-apocaliptică asupra orașului.

Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu este un eveniment organizat de Asociația de prietenie “Ille et Vilaine – Sibiu” și Asociația “Solidarité 35 Roumanie” în colaborare cu Complexul Național Muzeul De Etnografie Universala Franz Binder ASTRA și forumul cultural austriac București, susținut de Institutul Francez și Lectorat français de Sibiut, Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest), Delegația Valonia-Bruxelles, Primaria Sibiu, Conseil general d'Ille-et-Vilaine, Centrul Cultural German Sibiu / Deutsches Kulturzentrum Hermannstadt, Revista Comics SR2C, NTN- SNR, Unimat, Wacom for Creatives Romania, ibis, Carrefour Sibiu, ziarul Tribuna Sibiu, Hermannstädter Zeitung, editura HAC!BD, Lex Comics şi lexshop.ro, EATComics şi Abatia BD.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 685
Cuvinte cheie: Sibiu
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1519 zile, 31 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .