poze jazz improvisation cu daniel bierdumpfl luan gon alves

Jazz improvisation cu Daniel Bierdümpfl & Luan Gonçalves

Sibiu , Sibiu. Miercuri 30 Ianuarie 2019

Categorii: Muzica si Concerte

Jazz improvisation cu Daniel Bierdümpfl & Luan Gonçalves @ Imperium Sibiu

Daniel (chitară) și Luan (Contrabas) sunt doi muzicieni care și-au încrucișat destinele muzicale la Conservatorul privat Anton Bruckner din Linz, secția jazz. Tinerii jazziști sunt printre altele și compozitori, dar intelectul lor dansează cu adevarat când sunt spontani și fac muzică din impulsul momentului.

Daniel Bierdümpfl este chitarist de jazz și lutier. El activează în Germania și Austria în mai multe trupe, predominant trupe de muzică jazz, dar și alte genuri precum world music, tango sau raggae. El este tipul de artist care vrea să le știe pe toate. E multiinstrumentist, fotografiază, scrie poezii, gătește vegan, restaurează mobilă, călătorește și multe altele. El reprezintă spiritul liber al formației. Tocmai din acest motiv el, când improvizează, străbate căi muzicale noi, lăsând să se vadă în note câte ceva din lumea lui interioară.

Luan Gonçalves este un contrabasist care la cei 23 de ani ai săi, are un portofoliu impresionant. A studiat contrabasul la Conservatorul din Praga iar în prezent își continue studiile în Linz. Din 2016, cântă în Czech National Symphonic Orchestra, Czech Radio Symphony Orchestra, Czech Student Philharmonic Orchestra și în multe alte proiecte de muzică clasică și jazz. Dacă Daniel este spiritul liber al acestei formații, atunci Luan este ordinea. Joaca lui, atunci când improvizează, este una exactă, complexă și clară.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 480
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Sibiu
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1476 zile, 21 Ian. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3655

Alte Evenimente din Sibiu
artmania 2023 la sibiu

ArtMania 2023 la Sibiu

Sibiu, Sibiu. 28 Iul 2023 - 30 Iul 2023
  • Ai ceva de zis?

    .