poze tkd champions league

TKD Champions League

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 10 Mai 2014 09:00 - Duminică 11 Mai 2014
Sala Transilvania, Sibiu

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 200/0

TKD Champions League, în căutarea “sportivului complex”

În week-end-ul 10-11 mai 2014, Sibiul găzduieşte un eveniment sportiv de excepţie, organizat de PUMA Club. Este vorba de TKD Champions League, o competiţie sportivă care celebrează performanţa in domeniul taekwon-do-ului.

Cei mai puternici sportivi din țară se vor întrece la Sala Transilvania din Sibiu pentru titlul de “campion absolut” în arta taekwon-do-ului. La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai celor mai importante cluburi sportive din România, afiliate Federaţiei Române de Taekwon-do, competiţia fiind însă deschisă şi sportivilor din afara ţării.

Competiţia se adresează tuturor practicanţilor de taekwon-do, încadraţi la grupa de seniori masculin şi având minim gradul 2 Gup (centura roşie) la acest sport, scopul fiind acela de a descoperi "sportivul complex”. Gradul de dificultate al probelor de concurs – lupte, tull, spargeri-forţă, tehnici speciale- este unul foarte ridicat. Concurenţii vor avea de parcurs cele 4 probe, urmând ca la final, concurentul cu cel mai bun punctaj general, să fie desemnat campionul absolut. Cei mai buni participanţi de la fiecare probă vor primi diplome, trofee şi premii în bani, iar cel care va acumula cele mai multe puncte în urma probelor va fi desemnat „campionul absolut” şi va primi trofeul TKD Champions League şi un premiu în bani.

Concomitent cu desfăşurarea acestui eveniment, va avea loc şi Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Copii, dedicat micilor luptători. Dublul eveniment organizat de PUMA Club, unde sunt aşteptaţi peste 200 de participanţi, se află înscris pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu şi este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Sibiu. Evenimentul este inclus în Calendarul competiţional al Federaţiei Române de Taekwon-do şi este sprijinit strategic de Federaţia Română de Taekwon-do şi Federaţia Internaţională de Taekwon-do.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/TKDChampionsLeagueSibiu

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1066

Eveniment postat de organizator

laura popa

Adaugat in urma cu 3680 zile, 28 Apr. 2014

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .